Široký výběr bezlepkových sušenek pro celiaky - najdete u nás i bezlepkové piškoty, wafle, kokosové sušenky, čokoládové sušenky, oplatky s různými příchutěmi, bezlepkové amarantové kuličky či lupínky nebo bezlepkové pohankové hrudky. Dobrou chuť!
Ovesné sušenky bez lepku plněné čokoládovým krémem, ideální balení…
70 Kč
Speculoos - bezlepkové sušenky.
79 Kč
Bezlepkové věnečky v kakaové variantě.
44 Kč
Vegetariánská sušenka, která střídá čokoládové kousky s ovesnými…
70 Kč
Extrudovaná srdíčka v mléčné čokoládě bez lepku.
39 Kč
Klasické žloutkové věnečky jsou nejen bezlepkové, ale i bez palmového…
40 Kč
Rýžové chlebíčky s bílou polevou s jogurtovou chutí bez lepku.
13 Kč
DOPRAVA ZDARMA OD 599 Kč
Cereální kuličky s čokoládovou příchutí si oblíbí děti i dospělí.…
38 Kč 37 Kč -3 %
Tenké chlebíčky rýžové s mléčnokakaovou polevou, pufovaný výrobek.
34 Kč
Chlebíčky rýžové s mléčnokakaovou polevou bez lepku.
18 Kč
Chlebíčky rýžové s bílou polevou s jogurtovou chutí bez lepku.
18 Kč
Bezlepkové sladké italské pečivo vhodné jako svačinka, pečené nikoli…
82 Kč 72 Kč -12 %
Rýžové chlebíčky s mléčnou čokoládou bez lepku.
9 Kč
Tenké chlebíčky rýžové s jogurtovou polevou, pufovaný výrobek.
29 Kč
Z uvedených ingrediencí upečete zhruba kolem 120 kusů perníčků.
Mandle si nameleme na jemnou moučku a smícháme je s jáhlovou a rýžovou moukou, perníkovým kořením a špetkou soli. Ve vodní lázni si rozpustíme kokosový cukr s medem, vodou a máslem a na závěr přidáme sodu, poté vlijeme do přichystané směsi. Přidáme vajíčko a najemno nastrouhaný zázvor a pustíme se do zpracování těsta. Těsto necháme odležet v lednici minimálně na 2 hodiny. Po vytažení z lednice ho necháme v pokojové teplotě tak 10 minut "rozkoukat" a můžeme se pustit do vyválení těsta a vykrajování. Před jejich vložením do trouby je ještě nezapomeňte potřít rozšlehaným vajíčkem.
Kategorii Bezlepkové sušenky a pochutiny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Široký výběr bezlepkových sušenek pro celiaky - najdete u nás i bezlepkové piškoty, wafle, kokosové sušenky, čokoládové sušenky, oplatky s různými příchutěmi, bezlepkové amarantové kuličky či lupínky nebo bezlepkové pohankové hrudky. Dobrou chuť!
Z uvedených ingrediencí upečete zhruba kolem 120 kusů perníčků.
Mandle si nameleme na jemnou moučku a smícháme je s jáhlovou a rýžovou moukou, perníkovým kořením a špetkou soli. Ve vodní lázni si rozpustíme kokosový cukr s medem, vodou a máslem a na závěr přidáme sodu, poté vlijeme do přichystané směsi. Přidáme vajíčko a najemno nastrouhaný zázvor a pustíme se do zpracování těsta. Těsto necháme odležet v lednici minimálně na 2 hodiny. Po vytažení z lednice ho necháme v pokojové teplotě tak 10 minut "rozkoukat" a můžeme se pustit do vyválení těsta a vykrajování. Před jejich vložením do trouby je ještě nezapomeňte potřít rozšlehaným vajíčkem.
Kategorii Bezlepkové sušenky a pochutiny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.