Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

BEPANTHEN 1X100GM Mast

97
50
starstarstarstarstar  97 %
Prodej výrobku
skončíl
BEPANTHEN  1X100GM Mast
Prevence a léčba opruzenin. Více informací
Kód výrobku: 12578
Cena s DPH: 292 Kč
Dostupnost: krátkodobě nedostupný
Přidat do oblíbených
Napište mi, až bude výrobek u dodavatele29 Kč za všechny druhy dopravy!

Alternativní produkt

Popis výrobku a recenze

BEPANTHEN® Care Mast 100 g + Dárek PAMPERS Vlhčené ubrousky Sensitive New Baby 54 kusů ZDARMA

akceBEPANTHEN® Care Mast 100 g + Dárek PAMPERS Vlhčené ubrousky Sensitive New Baby 54 kusů ZDARMA
Kód výrobku 281118
Běžná cena 338 Kč
Cena s DPH: 249 Kč
Původní cena: 338 Kč
Ušetříte: 26 %
Dostupnost:
skladem > 5 ks
Přidat do oblíbených
ks

Recenze výrobku BEPANTHEN 1X100GM Mast

(97 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
stibingerova(07.06.2015)starstarstarstarstar

vždy nám zafungovala na pupínky, podráždění, opruzení nebo začervenání

iromko(25.09.2014)starstarstar

fronekl(16.05.2014)starstarstarstarstar

zuzanasupikova(13.03.2014)starstarstarstar

Cenově dražší než některé výrobky se stejným účinkem. Již nekupuji

japosp@seznam.cz(07.11.2013)starstarstarstarstar

michalkaD(05.06.2013)starstarstarstarstar

katerina(08.04.2013)starstarstarstarstar

LucVos(01.04.2013)starstarstarstarstar

veruna77(24.03.2013)starstarstarstarstar

janakacerka(19.03.2013)starstarstarstarstar

Nejlepší krém na prdku :-) Zahojí vše během pár hodin.

boticka1(18.03.2013)starstarstarstarstar

brodska.katerina@gmail.com(07.03.2013)starstarstarstarstar

*Martina*(26.02.2013)starstarstarstarstar

evita77(21.02.2013)starstarstarstarstar

Monika.mackova1@seznam.cz(22.01.2013)starstarstarstarstar

Nedám na něj dopustit

mopetra(15.01.2013)starstarstarstarstar

Iveta Kolomazníková(08.01.2013)starstarstarstarstar

Optimální konzistence masti bez zbytečné parfemace, vysoce účinná, podle mých zkušeností pro miminka ta nejlepší.

PRO: Řekla bych že nejúčinnější mast na opruzeniny na trhu, vyšší cena odpovídá vysoké kvalitě.
PROTI: Vyšší cena
pernicovao(07.01.2013)starstarstar

raději mám leti AT4, která je na opruzeniny bezkonkurenční

kamgenet(05.01.2013)starstarstarstarstar

DancaKoli(17.12.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(08.12.2012)starstarstarstarstar

velmi dobře se roztírá a vždy nám rychle zabere na zarudlý zadeček, ale vždy jsme to celkem rychle podchytili, nevím, jak rychle zabírá na rozsáhlejší opruzeniny

PRO: skvělá mastička na opruzeniny
PROTI: nic
jenn11(30.11.2012)starstarstarstarstar

ZDob2305(28.11.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(27.11.2012)starstarstarstar

Celkově jsem spokojená, nějaký ten pupínek už nám mast vyléčila. Také jsem používala na bolavé bradavky. Poněkud hůře se roztírá, ale jinak hodnotím kladně.

PRO: Bez parfemace Nealegizuje Vhodné i pro novorozence
PROTI: Hůře se roztírá
Ověřený zákazník(05.11.2012)starstarstarstarstar

Skvělá mast na zapařená místa, zatím to nej, co jsme vyzkoušeli.

PRO: Mému synkovi vyhovuje.
formankova.jolana@seznam.cz(01.11.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(26.10.2012)starstarstarstarstar

Doporučuji.

PRO: Spokojenost při používání na dětský zadeček i rozpraskané bradavky.
klckar@centrum.cz(15.10.2012)starstarstarstarstar

safarikova(10.10.2012)starstarstarstarstar

dulu(09.10.2012)starstarstarstarstar

kakacko(17.09.2012)starstarstarstarstar

Opravdu perfektní mast na opruzeniny. Po namázíní rychle zmizí a děťátko je spokojené. Nejlepší mast na opruzeniny!!!!

tomas.rusy@centrum.cz(12.09.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(03.09.2012)starstarstarstar

neměl by chybět ve výbavičce žádné maminky

PRO: výborný na opruzeniny miminek a bolavé bradavky
PROTI: horší roztíratelnost
Saraska(01.09.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(13.08.2012)starstarstarstarstar

velice kvalitní mast , která opravdu pomáhá.

PRO: dostupnost velkého balení
PROTI: cena
stopka(07.08.2012)starstarstarstarstar

Perfektní na bolestivě popraskanou kůži nebo opruzeniny.

Ověřený zákazník(14.07.2012)starstarstarstarstar

vždy pomůže na opruzeniny i na popraskané bradavky po kojení

Ověřený zákazník(04.07.2012)starstarstarstarstar

rychle hojí, nejlepší z přípravků na opruzeniny, jaký jsem kdy použila, za ty peníze to stojí

monikra(02.07.2012)starstarstarstarstar

Nejlepší mast na prevenci a léčbu dětských opruzenin. Velmi účinná, hojí rychle.

Ověřený zákazník(05.06.2012)starstarstarstarstar

Výborný v plenkové oblasti i na péči o bradavky,

PRO: Výborný, u nás osvědčený přípravek, dobrý i k prevenci opruzenin a jedinečný při péči o bradavky.
PROTI: Poměrně vysoká cena.
Ověřený zákazník(04.06.2012)starstarstarstar

Doporučuji

PRO: Velmi dobře pomáhá na opruzeniny
Ověřený zákazník(01.06.2012)starstarstarstarstar

na zadečky malých dětí používajících plenky neznám nic lepšího

Ověřený zákazník(19.05.2012)starstarstarstarstar

doporučuji

PRO: skvělá mast,na opruzeniny,jako prevence
Lucie(17.05.2012)starstarstarstarstar

doporučuji, hlavně na bradavky při kojení, hlavně ze začátku..díky bepanthenu nevím, co jsou to rozpraskané bradavky apod.

PRO: úžasné na bradavky úžasné na zadeček stačí troška výborná roztíratelnost
Ověřený zákazník(16.04.2012)starstarstarstarstar

Nevyměnila bych tuto mast za jinou.

PRO: Dobře chrání i hojí nejen opruzeniny,ale jakákoli zarudlá místa na těle miminka, včetně odřenin na obličeji způsobených slintáním při růstu zubů.
Ověřený zákazník(10.04.2012)starstarstarstarstar

Cena dobrá, skvělý a šetrná mast. Kromě dětské pokožky je skvělý i na úspěšné dohojování jizev po oparacích.

Ověřený zákazník(09.04.2012)starstarstarstarstar

mohu doporučit z vlastní zkušenosti

Ověřený zákazník(27.03.2012)starstarstarstarstar

Super výrobek

PRO: používala jsem ho u dvou dětí a pomáhal dobře
PROTI: drahý
Ověřený zákazník(29.02.2012)starstarstarstarstar

Vynikající věc pro malé děti - bez ní si nelze rodičovství představit

Ověřený zákazník(25.02.2012)starstarstarstar

Na opruzeniny, popáleniny a jiné podráždění kůže nejšetrnější krém s hojivým účinkem. Ideální pro děti od narození a využití v běžném životě má také. Šetrná mast a hlavně účiná

zaredxx(22.02.2012)starstarstarstarstar

Punkertová(16.02.2012)starstarstarstarstar

Jak již bylo řečeno po delším používání přestává fungovat. Proto doporučuji používat opravdu jen při opruzeninách, jinak užívat jiné krémy na zadeček.

PRO: Skvělá věc na opruzený zadeček.
PROTI: Při delším používání přestává fungovat.
Ověřený zákazník(15.02.2012)starstarstarstarstar

nejlepší výrobek který pomuže proti opruzeninám...

Ověřený zákazník(13.02.2012)starstarstarstarstar

Velmi doporučuji

PRO: Perfektní pro péči o dětskou pokožku v oblasti plenek
Ověřený zákazník(01.02.2012)starstarstarstarstar

dobře se používá, hojí lehčí zčervenání pokožky, při přebalování ideální

PRO: hojí lehčí zčervenání nebo opruzení pokožky
dagmarka(28.01.2012)starstarstarstarstar

Osvědčil se nám nejlíp. A neobsazuje zinek.

Frankie(22.12.2011)starstarstarstarstar

perucci(18.12.2011)starstarstarstarstar

Nyní jsme si koupili i mast (jako cestovní verzi) a Bepanthen na ošetření odřenin a tak. Lékárnice tvrdila že výrobce si dlouhodobě drží vysokou kvalitu.

PRO: splnil očekávání při ošetřování dcery zadečku, ostatně stejně jako u příbuzných
veronika(21.11.2011)starstarstarstarstar

Lucie Vrabcová(18.11.2011)starstarstarstar

Celkově doporučuji, neboť je to jediná mast, která pomáhá mému synovi na opruzeniny a drobné oděrky.

PRO: skvělá mastička na opruzeniny u miminek
PROTI: vyšší cena
gripen21(18.10.2011)starstarstarstarstar

zdena(11.10.2011)starstarstarstarstar

Používám tento krém u svého syna od narození. je mu 20 měsíců a co jsem použila jiné značky, tento krém je drtivě poráží.

PRO: okamžitá pomoc při opruzeninách
Lucie102(19.09.2011)starstarstarstarstar

lambadario(13.09.2011)starstarstarstarstar

Souhlasím, naprosto zázračný krém, po všem ostatním se mi prcek oprudil, toto je zatím jediný krém,který 100% pomáhá.A na prsa při kojení taky skvělý-doporučuji

Ověřený zákazník(12.09.2011)starstarstarstarstar

male balenie vydrzi velmi kratko, 100g je skvela alternativa

PRO: uzasne velke balenie, dlho vydrzi a je to skutocne prva pomoc pri zaparenom zadocku! Ucinkuje priam okamzite!
PROTI: nemá
Ověřený zákazník(09.08.2011)starstarstarstarstar

nemá chybu

Ověřený zákazník(25.07.2011)starstarstarstarstar

je kvalitní

Ověřený zákazník(07.07.2011)starstarstarstarstar

absolutně nepostradatelná mast na bradavky po kojení a na opruzený dětský zadeček! Nic srovnatelného na trhu není!

PRO: absolutně nepostradatelná mast na bradavky po kojení a na opruzený dětský zadeček! Nic srovnatelného na trhu není!
Macinkaa(03.07.2011)starstarstarstar

Bepanthen je výborná mastička jak na zadeček tak na ošetření bradavek. Dobře se nanáší, roztírá, před kojením se nemusí omývat, cena je tedy malinko vyšší, ale nám pomohl, výhodnější větší balení. Jsem s ním velice spokojená :)

PRO: - lze použít jak na zadeček tak na bradavky- nemusí se omývat před kojením- vetší úspornější balení- příjemná vůně- dobře se roztírá
PROTI: - cena je malinko vyšší
Ověřený zákazník(02.07.2011)starstarstarstarstar

Zahojí vznikající opruzeniny, ale používáme ho hlavně preventivně.

Macinkaa(22.06.2011)starstarstarstarstar

Skvělá věc na popraskané bradavky od kojení, i na zadečku jako prevence. Může jen doporučit, sice cena je vyšší, al estojí to za to :)

jopka(17.05.2011)starstarstarstarstar

karina.vondrackova@gmail.com(07.05.2011)starstarstarstarstar

mket(15.02.2011)starstarstarstarstar

nemecek.ma(26.01.2011)starstarstarstar

Cincka(04.01.2011)starstarstarstarstar

petrlbc(04.11.2010)starstarstarstarstar

martina 12(20.10.2010)starstarstarstarstar

fishtamin(19.10.2010)starstarstarstarstar

EvulinkaH(30.09.2010)starstarstarstarstar

Šárka(08.08.2010)starstarstarstarstar

lilu99(15.04.2010)starstarstarstarstar

libor.pesek(31.03.2010)starstarstarstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu