Produkt je dlouhodobě nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Doplněk stravy je potravina, jejímž účelem je doplňovat běžnou stravu a která je koncentrovaným zdrojem vitaminů a minerálních látek nebo dalších látek s nutričním nebo fyziologickým účinkem, obsažených v potravině samostatně nebo v kombinaci, určená k přímé spotřebě v malých odměřených množstvích. Nemá vlastnosti prevence, ošetřování, léčby nebo vyléčení lidských onemocnění. Není určeno jako náhrada pestré stravy. Nepřekračujte doporučené dávkování. Uchovávat mimo dosah dětí!
Rakytník je přírodním zdrojem vitaminu C, který je vhodný pro posílení obranyschopnosti organismu a k normální činnosti zažívacího traktu. Zázvor přispívá k udržení imunity a také k normální funkci zažívacího traktu.
Rakytník řešetlákový je nazýván rostlinou budoucnosti pro své pozitivní účinky na lidský organismus. Obsahuje biologicky aktivní látky, vitaminy, minerály, aminokyseliny a nenasycené mastné kyseliny OMEGA 3, 6, 7 a 9. Obsah vitaminu C v čerstvých plodech rakytníku je až 25x vyšší než v citrusových plodech. Rakytník řešetlákový využívali již v lidovém léčitelství Tibeťané, obyvatelé Sibiře, Mongolska a některých oblastí Číny.
Zázvor lékařský je dužnatý oddenek tropické rostliny, která se v Číně a Indii použivá jako než 3 000 let. Může mít žlutou až okrovou barvu, jeho chuť je velmi výrazná, aromatická, citrusová a sladce pikantní. Obsahuje více než 600 zdraví prospěšných a aromatických látek (silice, éterické oleje) díky nimž má typickou vůni. Za svou ostrou charakteristickou chuť vděčí látce zvané gingerol.
glukózový sirup, cukr, voda pitná, želatina, ovocný koncentrát z hrušky 4%, sušená rakytníková šťáva 1%, sušený zázvorový extrakt 1%, regulátor kyselosti: kyselina citrónová, aroma: hruška, lešticí směs (kokosový rostlinný olej, lešticí látka: karnaubský vosk E903), kyselina L-askorbová, DL-alfa-tokoferyl acetát, D-pantothenát vápenatý, pyridoxin hydrochlorid, riboflavin, thiamin hydrochlorid, kyselina pteoroylmonoglutamová, biotin, kyanokobalamin
2x denně 1 želatinku rozžvýkat a spolknout.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.