Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

Walmark SEPTOFORT Pastilky rozpustné v ústech 24X2MG

95
26
starstarstarstarstar  95 %
Walmark SEPTOFORT Pastilky rozpustné v ústech 24X2MG
Přípravek je určen k prevenci a lokální léčbě infekcí dutiny ústní a horních cest dýchacích. Více informací
Kód výrobku: 15362
Běžná cena: 136 Kč (ušetříte: 27 Kč = 20 %)
Cena s DPH: 109 Kč
Dostupnost: Skladem do 24 hodin
Odešleme ze skladu: Čtvrtek 8.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku Walmark SEPTOFORT Pastilky rozpustné v ústech 24X2MG

(95 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
Jelenka(28.03.2016)starstarstarstarstar

stepanka.hampelova@seznam.cz(20.02.2016)starstarstarstar

Stanley1(11.12.2015)starstarstarstarstar

cvrceeeek(15.09.2015)starstarstarstarstar

zuzanablazejova(01.07.2015)starstarstarstarstar

Zdenka Pešová(18.02.2015)starstarstarstarstar

schneider4@seznam.cz(09.10.2014)starstarstarstarstar

vaclav.kysela@seznam.cz(16.07.2014)starstarstarstar

Holly.N(14.07.2014)starstarstar

rEvO(22.05.2014)starstarstarstarstar

kavka2(26.03.2014)starstarstarstarstar

safarikova(04.09.2013)starstarstarstarstar

sofiarigolade(12.07.2013)starstarstarstarstar

darina.fadrna(05.05.2013)starstarstarstarstar

Septofort kupuji často a jsem s ním spokojená. Zde v lékárně je super ještě cena.

katerina(12.04.2013)starstarstarstarstar

Dana1313Da(16.03.2013)starstarstarstarstar

bdragon(05.02.2013)starstarstarstar

Gabimen(02.01.2013)starstarstarstarstar

lidra(09.12.2012)starstarstarstarstar

klarinah#seznam.cz(29.11.2012)starstarstarstarstar

pinetka(22.11.2012)starstarstarstarstar

MIlada(09.11.2012)starstarstarstarstar

Tento lék užívám již několik let při začínající bolesti v krku.

PRO: Je to můj oblíbený lék na začínající bolest v krku.A také na afty.
vstursova(09.11.2012)starstarstarstarstar

Lenicka(23.08.2012)starstarstarstar

vzdy pomuzou, cena dobra, jen jejich chut nic moc.

evelyn(10.04.2012)starstarstarstarstar

cena i účinek

PRO: výborný
Emilie Needs Some Cheerin' Up!(01.04.2012)starstarstarstarstar

Používám ho pokaždé a ještě jsem se nezklamala.Užívá ho syn,manžel i vnučka a všichni jsme spokojeni.

PRO: Je výborný když bolí v krku vycucám jeden prášek popřípadě dva a mám po bolesti.
Ověřený zákazník(24.11.2011)starstarstarstar

většinou pomůžou

dagmar(23.05.2010)starstarstarstar

EvulinkaH(06.04.2010)starstarstarstarstar

chalaska(02.04.2010)starstarstarstarstar

Oznámit nežádoucí účinky
Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu