Kandovaná citrónová kůra má výraznou ovocnou chuť a neobsahuje barviva ani konzervanty.
Skladem už jen 3 - 5 kusů Dnes odešleme, u vás zítra
Je vyrobena z citrónů pocházejících z kontrolovaného ekologického zemědělství, které nebyly ošetřeny chemickým postřikem. Čerstvá kůra se nakrájí na kostičky, poté se krátce zahřeje, zalije sirupem a citrónovou šťávou a několik hodin kanduje. Sirup postupně proniká do kůry, kde nahrazuje vodu. Kandování ovoce se dříve využívalo hlavně k jeho uskladnění, v době celoroční dostupnosti čerstvých plodů oceňujeme spíše specifickou chuť kandovaného ovoce.
Kandovanou pomerančovou kůru používáme při pečení, ve sladkých kynutých těstech, v čokoládových sladkostech a ke zdobení cukroví.
Chraňte před mrazem a přímým slunečním. Skladujte při pokojové teplotě v uzavřeném obalu. Po otevření skladujte v ledničce. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 100 g.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.