Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

Biomedica Průduškový balzám 50 ml

90
10
starstarstarstarstar  90 %
akceBiomedica Průduškový balzám 50 ml
Aby jste se mohli znovu zhluboka nadechnout - balzám s obsahem éterických olejů příjemně osvěžuje a podporuje uvolnění hlenu při rýmě a kašli. Více informací
Kód výrobku: 45011
Běžná cena: 123 Kč (ušetříte: 11 Kč = 9 %)
Cena s DPH: 112 Kč
Dostupnost: do 3 dnů
Odešleme ze skladu: Středa 14.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku Biomedica Průduškový balzám 50 ml

(90 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
fxi4fxi(17.02.2015)starstarstarstarstar

je perfektný. Malej natieram hruď i preventívne i keď bola nachladnutá a naozaj pomohol. Natierala som i popod nos a pomohol proti nádche.

Štěchulka(24.10.2014)starstarstarstarstar

JarkaJ(03.04.2014)starstarstarstar

Eva Kudová(13.05.2013)starstarstarstar

Jediné, co synkovi pomáhá snadno odkašlat.

mousa(09.04.2013)starstarstarstarstar

Lucie007(24.11.2012)starstarstar

Ludmila(20.11.2012)starstarstarstar

Tento balzám kupuji pro děti když mají rýmu,pěkně provětrá nos a dobře se dýchá.

PRO: Mám zkušenost při rýmě
PROTI: Nic
LOTTA(29.09.2012)starstarstarstar

petra.mechackova#centrum.cz(19.07.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(25.04.2012)starstarstarstarstar

příjemná vůně, dobře se roztírá, doporučuji

PRO: pro často nachlazené děti
Ověřený zákazník(24.02.2012)starstarstarstarstar

je suprový

PRO: objednávám ho pořád, bezvadně pomůže při horečce, kdy namažu záda, hrudník, čelo a paty.
Erika Ochová(23.11.2011)starstarstarstarstar

Užíval ho syn na rýmu a moc mu pomohl hlavně v dýchání a vykašlávání a i já sama ho na odkašlávání a volnění průdušek používám. Hezky voní, snadno se nanáší a účinek pocítíte velmi rychle.

PRO: -naprosto úžasný výrobek:-uvolňuje dýchající cesty nejen velkým ale i malým dětičkám-lépe se odkašlává-nezpůsobuje alergie.
martina 12(20.10.2010)starstarstarstar

toMyx007(06.04.2010)starstarstarstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu