Lyofilizované jahody, které mají vlastnosti čerstvých jahod s příjemným křupnutím, vhodné do müsli, kaše nebo jogurtu.
Lyofilizované jahody, tedy jahody sušené mrazem, procházejí procesem, při kterém je ovoce prudce zmrazeno a následně pomalu sušeno ve vakuu. Dochází k odstranění 95 % vody a také kyseliny octové. Lyofilizované ovoce si zachovává svou chuť, vůni, strukturu i přirozenou barvu.
Ukládejte mimo dosah dětí. Neužívat v případě přecitlivělosti na některou ze složek. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.Skladujte v suchu, nevystavujte přímému slunci.
Balení obsahuje 100 g.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.