Tato strouhanka je vhodná pro osoby s nesnášenlivostí lepku a pro…
125 Kč
Výrobek vhodný pro náhradu vajec při přípravě míchaných vajec, koláčů…
149 Kč 138 Kč -7 %
3 za cenu 2
Univerzální instantní směs na pečení se sladidlem, splňující podmínky…
109 Kč
Bezlepková směs Nomix je vhodná k přípravě kynutých, třených i…
76 Kč
Bezlepková mouka s nízkým obsahem cholesterolu, bohatá na vápník,…
105 Kč
Bezlepková mouka je univerzální pro pečení chleba, drobného pečiva i…
105 Kč
Speciální moučná směs na pečení, vhodná pro vegany, celiaky, pro…
85 Kč
Speciální moučná směs na pečení vhodná vegany, celiaky, osoby s HIT,…
95 Kč
Bezlepková směs na čokoládovou bábovku.
92 Kč
Hraška vanilka je hrachová směs ochucená přírodní vanilkou.…
62 Kč
Speciální moučná směs na pečení, vhodná pro vegany, celiaky, pro…
86 Kč
Speciální moučná směs na pečení, vhodná pro vegany, celiaky, pro…
86 Kč
Speciální moučná směs na pečení, vhodná pro vegany, celiaky, pro…
86 Kč
NAD 499 Kč DOPRAVA ZDARMA
Xantanová guma zlepšuje kvalitu pečiva a působí jako emulgátor a…
89 Kč 80 Kč -10 %
Přirozeně bezlepková mouka je lehká a dobře stravitelná, využívá se k…
62 Kč
Kukuřičná mouka polohrubá BIO. Základ pro kaše, noky a zlatavé…
32 Kč
Bezlepková dýňová mouka, vhodná na pečení a zhušťování, vhodná pro…
35 Kč
Novinka
Ideální strouhanka pro přípravu masa, ryb, sýrů nebo zeleniny, jako…
44 Kč 35 Kč -20 %
Mandlová mouka se vyrábí z sladkých mandlí, je vhodná jako náhrada…
Přirozeně bezlepková celozrnná pohanková mouka je zdravou…
Výhodná cena
Organis kokosová mouka se vyrábí z dužiny čerstvě sklizených…
Mix IT Dunkel - bezlepková mouka na tmavé pečivo a kynuté těsto.
Pohanková mouka je přirozeně bezlepková a má skvělé pojivové…
Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.