Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další.

Vyrobena z přirozeně bezlepkových přísad, obsahuje rýžové, bramborové…
99 Kč

Bezlepková alternativa běžné mouky s vysokým obsahem proteinů a…
136 Kč

Tato špaldová mouka je tmavší, má výraznější aroma, vyšší obsah…
65 Kč

Celozrnná mouka je plnohodnotná mouka z celých zrn, proto má…
49 Kč

Jemně mletá mouka z Vysočiny s vysokým obsahem vlákniny, která…
47 Kč

Chlebová mouka pšeničná umí dát pečivu tmavší barvu, pevnější…
53 Kč

Celozrnná žitná mouka je vhodná k přípravě tradičního chlebového…
42 Kč

Směs na bílý bezlepkový chléb je vyrobena z přirozeně bezlepkových…
86 Kč

Univerzální bezlepková směs se širokým použitím je vhodná pro pečení…
99 Kč

Bezlepková směs vhodná k výrobě cukroví a sušenek.
120 Kč

Vyvážená směs kvalitních ingrediencí pro přípravu klasického bílého…
116 Kč

Bezlepková směs Nomix je vhodná k přípravě kynutých, třených i…
135 Kč

Tato bezlepková mouka je vhodná na pečení sladkých moučníků a pokrmů…
126 Kč

Díky dobře vyvážené směsi z vysoce kvalitních surovin snadno…
115 Kč 112 Kč -3 %

Chlebová mouka je vhodná nejen na chleba, ale i na zdravější sladké i…
47 Kč

Mix IT Dunkel - bezlepková mouka na tmavé pečivo a kynuté těsto.
166 Kč

Směs na celozrnné pečivo je vyvážená směs vybraných ingrediencí s…
116 Kč

Přirozeně bezlepková kokosová mouka v BIO kvalitě s vysokým obsahem…
92 Kč

Pšeničná mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců,…
58 Kč

Tapioková mouka je vlastně bezlepkový škrob, který se extrahuje z…
89 Kč

Pšeničná mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců,…
74 Kč

Bezlepková směs na přípravu pudingu, těsta na smažení, až po bešamel.
125 Kč

Tapioková mouka je zdravým zdrojem karbohydrátů s nízkým obsahem…
125 Kč
Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.
Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.
Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.
Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.
Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.
Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.
Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.