Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

IBUPROFEN AL 400 TBL OBD 100X400MG

90
5
starstarstarstarstar  90 %
IBUPROFEN AL 400 TBL OBD 100X400MG
Snižuje horečku a ulevuje od bolesti hlavy včetně migrény, zad, zubů, pooperační bolesti, bolestivé menstruace. Více informací
Kód výrobku: 13112
Běžná cena: 139 Kč (ušetříte: 50 Kč = 36 %)
Cena s DPH: 89 Kč
Dostupnost: skladem > 5 ks
Odešleme ze skladu: Pondělí 12.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku IBUPROFEN AL 400 TBL OBD 100X400MG

(90 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
Franibald(23.07.2016)starstarstarstarstar

chobotek(25.10.2015)starstarstarstarstar

Radka Lokajová(24.07.2015)starstarstarstarstar

terina(22.06.2015)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(04.11.2012)starstarstarstarstar

spokojena

Jaruš(29.10.2012)starstarstarstarstar

super

PRO: dobrá cena rychle zabírá
PROTI: nic
magnusson(05.10.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(02.10.2012)starstarstarstar

Tento produkt užívá můj manžel a je s ním spokojen, ostatním zákazníků bych doporučila ho vyzkoušet,protože na každého může působit jiný lék tohoto druhu,proto nemusí mít úspěch u každého..

Ověřený zákazník(01.10.2012)

Ještě jsem jej nepoužila.

PRO: -
PROTI: -
Ověřený zákazník(15.09.2012)starstarstarstarstar

zakoupeno preventivně, ale s lékem mám pozitivní zkušenosti

jaraZ(15.09.2012)starstarstarstarstar

Není třeba kupovat barevné vyhlášené značky když obsah je naprosto stejný :)

PRO: Cena Balení
Ověřený zákazník(20.03.2012)starstarstarstarstar

Spolehlivý lék při bolestech hlavy, ktetré se u mě čas od času objeví, hlavně při stresu. Nejsem sice typ, který by pokaždé sahal po chemii, ale občas je taková berlička fajn a pak se hodí, když je v lékárničce spolehlivý lék, který nabídne rychlou úlevu. Já sázím na Ibuprofen, je to stálá součást mé domácí lékárničky.

PRO: spolehlivost nízká cena nemá (u mě) nepříznivé vedlejší účinky
Oznámit nežádoucí účinky
Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu