Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

GENERA Manibelle krém na ruce s glycerinem 250ml

93
2
starstarstarstarstar  93 %
akceGENERA Manibelle krém na ruce s glycerinem 250ml
Změkčující krém na ruce s glycerinem 250ml. Manibelle krém omezuje červenání, vysoušení a popraskání pokožky na rukou. Změkčuje a navrací jim hebkost...Více informací
Kód výrobku: 87145
Běžná cena: 72 Kč (ušetříte: 8 Kč = 11 %)
Cena s DPH: 64 Kč
Dostupnost: Skladem do 24 hodin
Odešleme ze skladu: Pondělí 5.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku GENERA Manibelle krém na ruce s glycerinem 250ml

(93 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
Zapletalová Zdeňka(08.01.2013)starstarstarstar

Zdá se mi, že svým složením vyhovuje

PRO: potřebovala jsem krém na použití při práci do na horách.
skejna(23.12.2012)starstarstarstarstar

spokojenost, rozumná cena

sarka(30.10.2012)starstarstarstarstar

doporučuji

PRO: příjemnš voní a ruce jsou krásně hebké
PROTI: ne
Ludmila Stedinová(18.10.2012)starstarstarstar

Jsem velmi spokojená,vřele doporučuji

PRO: Je příjemný nemastí zychle se vstřebává
l.i.b.r.a(09.05.2012)starstarstarstarstar

Vyborny krem ktery pouzivam hlavne na oblicej - jak i vyrobce uvadi na etikete. Mam spise suchou plet a tenhle krem mi naprosto vyhovuje. Pouzivam ho dlouhodobe a vysledek je stale vyborny.

PRO: rychle se vstrebava dobre kuzi promasti zanechava ruce jemne mozno vyuziti i na oblicej
Alena Martinková(20.03.2012)starstarstarstarstar

Krém se rychle vstřebá nechává pokožku jemnou a voňavou. Po celou dobu co tento krém používám nemám problém se suchou pokožkou. Doporučuji, určitě nezklame. Objednala jsem si větší počet kusú, jelikož jeden výrobek by se prodražil.

PRO: Zváčňuje a zjemňuje ruce. Používám i na obličej. Vyzkoušela jsem mnoho krémů, tenhle jednoznačně vyhrává.
Pavla Bělohubá(12.02.2012)starstarstarstar

krém jsem dostala před časem dárkem a pomohl mi, ale v kamenných obchodech v mém dosahu jsem ho pak už nenašla, až při hledání na internetu v Lekarna.cz

PRO: pomohl mi odstranit problémy stárnoucí pokožky
Stanik(08.02.2012)starstarstarstarstar

S tímto výrobkem jsem velice spokojená

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu