Lékárna.cz

Gelo-3 Complex Kloubní výživa příchuť pomeranč 390g

Doplněk stravy Více o legislativě
Gelo-3 Complex Kloubní výživa příchuť pomeranč 390g Gelo-3 Complex Kloubní výživa příchuť pomeranč 390g

Kloubní výživa - příchuť pomeranč.

Více informací

Produkt je dlouhodobě nedostupný

Termín distribuce je neznámý

Podobné produkty

Produkty od stejného výrobce

Potřebuji poradit

Doporučené alternativní produkty

Do košíku
Do košíku

Gelo-3 Complex Kloubní výživa příchuť pomeranč 390g

Nutriční informace 100 g 13 g (1 dávka) *DDD %
Energetická hodnota 1288,1 kJ /308 kcal 167,4 kJ/ 40 kcal
Bílkoviny 60g 8 g
Sacharidy 15g 2g
Tuky 0 g 0g
Hydrolyzát želatiny 61,54 g 8g
Glukózamín sulfát 3846 mg 500 mg
Chondroitín sulfát 1538 mg 200 mg
Vitamíny a minerální látky
Vit.C – kys.L-askorbová 461 mg 60 mg 75%
Niacin (kys.nikotínová) 139 mg 18 mg 112,50%
Vit.E (DL – ? - tokoferylacetát 77 mg 10 mg 83%
kys. pantoténová(D-pantotenát vápenatý) 46 mg 6 mg 100%
Vit.B6 (pyridoxínhydrochlorid) 15,3 mg 2 mg 142,80%
Vit.B2 - riboflavín 12 mg 1,6 mg 114%
Vit.B1 - tiamín 11 mg 1,4 mg 127%
Kys.listová(kys.folová) 1,538 mg 200 ?g 100%
biotín 1,15 mg 0,15 mg 300%
Vit.B12 (kyanokobalamín) 8 mcg 1 mcg 40%
Vápník Ca 847 mg 110 mg 13,80%
Horčík Mg 423 mg 55 mg 14,60%

*DDD - doporučená denní dávka

Doporučené dávkování: 1-2 krát denně 1dávka mezi jídly

Použití: 2 odměrky 13 g prášku rozmíchejte v 200-300 ml studené vody a ihned vypijte!

Upozornění:
Výrobek obsahuje fenylalanin. Nevhodný pro děti do 7 let.
Nevystavujte přímému slunečnímu světlu! Skladujte v suchu při teplotě do 25oC, v dobře uzavřeném obalu, mimo dosahu dětí. Nepoužívejte jako náhradu pestré stravy.

Výrobek neobsahuje konzervační látky, syntetické barviva.

Informace o produktu

Kód výrobku:
262974
Kód EAN:
Držitel rozhodnutí:
Gelo-3 Complex Kloubní výživa příchuť pomeranč 390g můžete zakoupit i v našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk.

Mohlo by vás zajímat

Do košíku
Do košíku

DOPRAVA ZDARMA

k nákupu nad 599 Kč

Přihlaste se k odběru novinek
a slevový kód vám pošleme e-mailem.