Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

EXCIPIAL DeoForte krém 50 ml

84
12
starstarstarstarstar  84 %
akceEXCIPIAL DeoForte krém 50 ml
Krém proti pocení, po 7 dnech sníží pocení o 50%. Účinkuje jednak proti nadměrnému pocení a jednak i proti vzniku tělesného zápachu vzniklého vlivem...Více informací
Kód výrobku: 3568
Běžná cena: 189 Kč (ušetříte: 15 Kč = 8 %)
Cena s DPH: 174 Kč
Dostupnost: Skladem do 24 hodin
Odešleme ze skladu: Pondělí 5.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku EXCIPIAL DeoForte krém 50 ml

(84 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
katerina(29.08.2016)starstarstarstarstar

LUCIE(12.09.2013)starstarstar

LLucyen(05.05.2013)starstarstarstar

nedráždí pokožku, na nohy výborný, na podpaží spíš driclor

stopka(25.04.2013)starstarstarstarstar

Capy(27.01.2013)star

Ověřený zákazník(22.01.2013)starstarstarstarstar

Měla jsem problém s pocením a neustálým pachem, který mi nepřebíjel ani žádný deodorant. Po užívání tohoto krému na noc - dnes stačí už jen 1x týdně, nebo když si vzpomenu, se mi toto velmi zmírnilo. Před den si mohu dát jakýkoliv deodorant a skutečně člověk již není vůbec cítit a cítí jen vůni deodorantu. Rozhodně doporučuji mužům i ženám.

PRO: dává se na noc a je to krém. Velice účinný. Bez zápachu a vůně - ihned můžete na něj dát svůj deodorant s vůní.
Kamila(01.11.2012)starstarstarstar

pemez(21.09.2012)starstarstarstarstar

Jsem velmi spokojena. Výrazně se omezilo pocení a zmizel nepříjemný zápach v podpaží.

renike(02.09.2012)starstarstarstarstar

Dolorka(03.08.2012)starstarstar

Krémem se namažu a za chvíli ho vypotím, Driclor je proti pocení nesrovnatelně lepší.

Ověřený zákazník(13.04.2012)starstarstarstarstar

Používám už několik let a jsem moc spokojená. Při běžném dni zabrání pocení, při vyšší námaze (např. sport) zabrání alespon pachu. Nedělá žádné skvrny. Zatím jsem nenašla lepší antiperspirant proti nadměrnému pocení, který by neměl vedlejší účinky v podobě pálení. Opravdu doporučuji

terynkah(15.01.2012)starstarstarstar

pmatysova@seznam.cz(22.06.2011)starstarstarstarstar

účinkuje výborně a nedráždí citlivou pokožku

Picrochol(12.01.2011)starstarstarstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu