◉
Navíc sleva 10 %
Mléčná čokoláda plná vynikajícího mléčného krému z plnotučného mléka…
38 Kč
Toto kakaové máslo bylo vylisováno z bio kakaových bobů a poté pouze…
90 Kč
Luxusní tyčinka obsahuje tři bochánky jemného medového marcipánu,…
44 Kč
Hořká čokoláda vyrobena z prvotřídního kakaa v BIO kvalitě s…
62 Kč 59 Kč -5 %
Zajímavá jemná hořká čokoláda okořeněná perníkovým kořením v krásném…
55 Kč
Veganská čokoláda je ochucená křupavými slanými preclíky a ovoněná je…
62 Kč
Luxusní tyčinka obsahuje tři bochánky jemného medového marcipánu,…
46 Kč
Jemná hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaových částí slazená…
48 Kč
Výrazná chuť čokolády s 70 % obsahem kakaa.
47 Kč
Klasická 52 % hořká čokoláda plněná krémem z lanýžů a bez přídavku…
47 Kč
Jemná hotová cukrářská poleva je vhodná k polévání pekařských a…
19 Kč
Veganská mléčná čokoláda obsahuje pouze kakaové máslo, kousky…
59 Kč
Bio mléčná čokoláda jako veselé lízátko.
55 Kč
Dokonalé spojení sametově jemné bílé čokolády v BIO kvalitě se…
142 Kč 139 Kč -2 %
Lyo maliny obalené v tmavé 70 % BIO čokoládě slazené nerafinovaným…
135 Kč
Hořká čokoláda s kousky mandlí, bez přídavku cukrů.
73 Kč
Trochu jiné banánky v čokoládě, křupavé s pořádnou dávkou opravdové…
142 Kč
Karamelová čokoláda s medovými křupinkami v podobě lízátka.
55 Kč
Nové lízátko nejen pro děti, které na první pohled i ochutnání zaujme…
55 Kč
Unikátní spojení funkčního snacku a dokonalé hořké čokolády.
55 Kč
Kolekce hořkých čokolád s minimálním podílem kakaové sušiny 70 %.
189 Kč
Aromatická čokoláda s obzvláště vysokým obsahem kakaa z ostrova…
79 Kč
Čokoláda z rýžového mléka s rýžovými křupinkami.
95 Kč 82 Kč -14 %
Sladká či jemně hořká chuť, kousek potěšení pomalu se rozplývající na jazyku. O čem je řeč? O čokoládě. To, že jí podlehnete, však nemusí být hříchem. Bez výčitek si můžete dopřát kvalitní čokoládou s vysokým obsahem kakaa a bez přidaného cukru. U té nevadí, že se vám nepodaří přestat uždibovat.
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.
Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.