Rýžová pochoutka bez laktózy a lepeku, vhodné pro vegetariány a…
82 Kč
Toto kakaové máslo bylo vylisováno z bio kakaových bobů a poté pouze…
90 Kč
Vysoce kvalitní belgická bílá čokoláda bez přidaného cukru, vhodná…
99 Kč
Jemná hotová cukrářská poleva tmavá je vhodná k polévání pekařských a…
24 Kč
Intenzivní a vyvážená čokoláda se 70% obsahem kakaa je sofistikovaně…
55 Kč
Jemná mléčná čokoláda plněná lísko-oříškovým krémem.
47 Kč
Luxusní tyčinka obsahuje tři bochánky jemného medového marcipánu,…
46 Kč
Jemná hotová cukrářská poleva je vhodná k polévání pekařských a…
23 Kč
70% hořká čokoláda s drcenými lískovými oříšky.
39 Kč
Jemná hotová cukrářská poleva je vhodná k polévání pekařských a…
19 Kč
Čokoláda z rýžového mléka s rýžovými křupinkami.
95 Kč 82 Kč -14 %
Jemná mléčná čokoláda se smetanou a vysokým podílem křupavých lehce…
65 Kč
Aromatická čokoláda s obzvláště vysokým obsahem kakaa z ostrova…
79 Kč
Čokoláda slazená xylitolem vhodná k mlsání bez výčitek.
47 Kč
Kolekce hořkých čokolád s minimálním podílem kakaové sušiny 70 %.
189 Kč
Bio mléčná čokoláda s 38 % kakaa kořeněná aromatickým kardamomem.
86 Kč
Jemná mléčná čokoláda s nugátovou náplní.
Bílá čokoláda bez jakýchkoli emulgátorů, třtinového cukru z Paraguaye…
Směs mléčné čokolády s různými náplněmi a obsahem kakaové sušiny…
Výrazná chuť čokolády s 70 % obsahem kakaa.
Čokoládové křupky bez přidaného cukru.
Expirace
Dražované lískové ořechy v mléčné čokoládě.
Unikátní spojení funkčního snacku a dokonalé hořké čokolády.
Sladká či jemně hořká chuť, kousek potěšení pomalu se rozplývající na jazyku. O čem je řeč? O čokoládě. To, že jí podlehnete, však nemusí být hříchem. Bez výčitek si můžete dopřát kvalitní čokoládou s vysokým obsahem kakaa a bez přidaného cukru. U té nevadí, že se vám nepodaří přestat uždibovat.
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku. Je považována za antidepresivum – může být dobrým prostředkem proti chmurám a špatné náladě. Kromě toho je spolehlivým afrodiziakem.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.
Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.