Aromatická čokoláda s obzvláště vysokým obsahem kakaa z ostrova…
79 Kč
Mléčná čokoláda s nugátovou náplní 42%.
80 Kč
Čokoláda z rýžového mléka s rýžovými křupinkami.
95 Kč 82 Kč -14 %
Rýžová pochoutka bez laktózy a lepeku, vhodné pro vegetariány a…
82 Kč
Bio bílá čokoláda se slavným práškovým čajem Matcha.
86 Kč
◉
Navíc sleva 10 %
Bílá čokoláda bez jakýchkoli emulgátorů, třtinového cukru z Paraguaye…
86 Kč
Toto kakaové máslo bylo vylisováno z bio kakaových bobů a poté pouze…
90 Kč
Vysoce kvalitní belgická bílá čokoláda bez přidaného cukru, vhodná…
99 Kč
Hořká čokoláda na vaření s obsahem kakaa 70 %, neobsahuje žádné…
99 Kč
Tato bílá čokoláda na vaření je tak chutná, že málokdo odolá, aby ji…
99 Kč
Přírodní tuk nalezne využití v gastronomii i kosmetickém průmyslu.
125 Kč
Kolekce hořkých čokolád s minimálním podílem kakaové sušiny 70 %.
189 Kč
Low carb kvalitní mléčná čokoláda s vysokým obsahem kakaa v podobě…
196 Kč
Low carb kvalitní hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa v podobě…
209 Kč
Kvalitní mléčná čokoláda v podobě peciček.
265 Kč
Kvalitní bílá čokoláda v podobě peciček.
279 Kč
Kvalitní hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa v podobě peciček.
335 Kč
Jemná hotová cukrářská poleva je vhodná k polévání pekařských a…
Expirace
Dražované lískové ořechy v mléčné čokoládě.
Jemná hotová cukrářská poleva je vhodná k polévání pekařských a…
Jemná mléčná čokoláda se smetanou a vysokým podílem křupavých lehce…
Bio mléčná čokoláda s 38 % kakaa kořeněná aromatickým kardamomem.
Sladká či jemně hořká chuť, kousek potěšení pomalu se rozplývající na jazyku. O čem je řeč? O čokoládě. To, že jí podlehnete, však nemusí být hříchem. Bez výčitek si můžete dopřát kvalitní čokoládou s vysokým obsahem kakaa a bez přidaného cukru. U té nevadí, že se vám nepodaří přestat uždibovat.
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.
Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.