Vynikající čokoláda v BIO kvalitě ze dvou vrstev, mléčné s espressem…
56 Kč
Hořká čokoláda vyrobena z prvotřídního kakaa v BIO kvalitě s…
62 Kč 59 Kč -5 %
Jemná hořká čokoláda s vysokým podílem celých lehce pražených mandlí.
62 Kč 59 Kč -5 %
Jemná hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa ovoněná pomerančovou…
59 Kč
Čokoláda slazená přírodním třtinovým cukrem a neobsahuje sójový…
60 Kč
Jemná hořká čokoláda zjemněná přepuštěným máslem plněná náplní z…
62 Kč
Tmavá mléčná čokoláda s vysokým obsahem kakaa, která je slazena…
65 Kč
Čokoláda s nejjemnějším Arriba kakaem a sušenými ostrými papričkami,…
65 Kč
Vynikající hořká čokoláda s velmi jemně mletými oříšky (oříškovou…
69 Kč
Jedinečná hořká čokoláda s 99 % kakaa a velmi intensivní chutí.
76 Kč
Aromatická čokoláda s obzvláště vysokým obsahem kakaa z ostrova…
79 Kč
Mléčná čokoláda s nugátovou náplní 42%.
80 Kč
Rýžová pochoutka bez laktózy a lepeku, vhodné pro vegetariány a…
82 Kč
Čokoláda z rýžového mléka s rýžovými křupinkami.
95 Kč 82 Kč -14 %
Toto kakaové máslo bylo vylisováno z bio kakaových bobů a poté pouze…
90 Kč
Tato bílá čokoláda na vaření je tak chutná, že málokdo odolá, aby ji…
99 Kč
Vysoce kvalitní belgická bílá čokoláda bez přidaného cukru, vhodná…
99 Kč
Kolekce hořkých čokolád s minimálním podílem kakaové sušiny 70 %.
189 Kč
Low carb kvalitní mléčná čokoláda s vysokým obsahem kakaa v podobě…
196 Kč
Low carb kvalitní hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa v podobě…
209 Kč
Kvalitní mléčná čokoláda v podobě peciček.
265 Kč
Kvalitní bílá čokoláda v podobě peciček.
279 Kč
Kvalitní hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa v podobě peciček.
335 Kč
Sladká či jemně hořká chuť, kousek potěšení pomalu se rozplývající na jazyku. O čem je řeč? O čokoládě. To, že jí podlehnete, však nemusí být hříchem. Bez výčitek si můžete dopřát kvalitní čokoládou s vysokým obsahem kakaa a bez přidaného cukru. U té nevadí, že se vám nepodaří přestat uždibovat.
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.
Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.