Mléčná čokoláda s kousky pražených jader lískových ořechů 12% a s…
39 Kč
Hořká čokoláda s mátovou náplní 40%.
39 Kč
Hořká čokoláda s marcipánovou náplní 44%.
39 Kč
70% hořká čokoláda s drcenými lískovými oříšky.
39 Kč
Sametově mléčná čokoláda s drcenými lískovými oříšky.
39 Kč
Mléčná čokoláda s nugátovou náplní 42%.
40 Kč
Mléčná čokoláda s celými praženými jádry lískových ořechů 25% a…
44 Kč
Sametově mléčná čokoláda s konopnými semínky.
44 Kč
Luxusní tyčinka obsahuje tři bochánky jemného medového marcipánu,…
46 Kč
70% hořká čokoláda s konopnými semínky.
46 Kč
Jemná mléčná čokoláda slazená přírodním třtinovým cukrem, ovoněná…
55 Kč 47 Kč -15 %
Jemná mléčná čokoláda plněná lísko-oříškovým krémem.
47 Kč
Klasická 52 % hořká čokoláda plněná krémem z lanýžů a bez přídavku…
47 Kč
Čokoláda slazená xylitolem vhodná k mlsání bez výčitek.
47 Kč
Jemná hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaových částí slazená…
48 Kč
Bílá čokoláda s celými praženými jádry lískových ořechů 25% a…
49 Kč
Hořká čokoláda s celými praženými jádry lískových ořechů 25% a…
49 Kč
Mléčná čokoláda s celými mandlemi 25%.
49 Kč
Bílá čokoláda neobsahuje kakaovou hmotu, nýbrž kakaové máslo, slazená…
50 Kč
Exkluzivní delikatesa pro milovníky kvalitní čokolády. Bez cukru,…
55 Kč 52 Kč -5 %
Výrazná chuť čokolády s 85 % obsahem kakaa.
52 Kč
Lízátko z bílé čokolády z ekologického zemědělství.
55 Kč
Karamelová čokoláda s medovými křupinkami v podobě lízátka.
55 Kč
Sladká či jemně hořká chuť, kousek potěšení pomalu se rozplývající na jazyku. O čem je řeč? O čokoládě. To, že jí podlehnete, však nemusí být hříchem. Bez výčitek si můžete dopřát kvalitní čokoládou s vysokým obsahem kakaa a bez přidaného cukru. U té nevadí, že se vám nepodaří přestat uždibovat.
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku. Je považována za antidepresivum – může být dobrým prostředkem proti chmurám a špatné náladě. Kromě toho je spolehlivým afrodiziakem.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.
Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.