Sladká či jemně hořká chuť, kousek potěšení pomalu se rozplývající na jazyku. O čem je řeč? O čokoládě. To, že jí podlehnete, však nemusí být hříchem. Bez výčitek si můžete dopřát kvalitní čokoládou s vysokým obsahem kakaa a bez přidaného cukru. U té nevadí, že se vám nepodaří přestat uždibovat.
Jemná hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa ovoněná pomerančovou…
59 Kč
◉
Navíc sleva 10 %
Exkluzivní delikatesa pro milovníky kvalitní čokolády. Bez cukru,…
55 Kč 52 Kč -5 %
Ušlechtilá čokoláda s 85 % kakaa Amaribe zcela bez náhražek a…
79 Kč
◉
Navíc sleva 10 %
Vzácná hořká čokoláda s 60 % jemného kakaa z Peru a Bolívie se skvěle…
95 Kč
Rýžová pochoutka bez laktózy a lepeku, vhodné pro vegetariány a…
82 Kč
Čokoláda s nejjemnějším Arriba kakaem a sušenými ostrými papričkami,…
65 Kč 55 Kč -15 %
Jemná hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaových částí slazená…
48 Kč
Trochu jiné banánky v čokoládě, křupavé s pořádnou dávkou opravdové…
142 Kč
Unikátní spojení funkčního snacku a dokonalé hořké čokolády.
55 Kč
Kolekce hořkých čokolád s minimálním podílem kakaové sušiny 70 %.
189 Kč
Aromatická čokoláda s obzvláště vysokým obsahem kakaa z ostrova…
79 Kč
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.
Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Sladká či jemně hořká chuť, kousek potěšení pomalu se rozplývající na jazyku. O čem je řeč? O čokoládě. To, že jí podlehnete, však nemusí být hříchem. Bez výčitek si můžete dopřát kvalitní čokoládou s vysokým obsahem kakaa a bez přidaného cukru. U té nevadí, že se vám nepodaří přestat uždibovat.
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.
Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.