Sladká či jemně hořká chuť, kousek potěšení pomalu se rozplývající na jazyku. O čem je řeč? O čokoládě. To, že jí podlehnete, však nemusí být hříchem. Bez výčitek si můžete dopřát kvalitní čokoládou s vysokým obsahem kakaa a bez přidaného cukru. U té nevadí, že se vám nepodaří přestat uždibovat.
Jemná hořká čokoláda zjemněná přepuštěným máslem plněná náplní z…
62 Kč
Jedinečná hořká čokoláda s 99 % kakaa a velmi intensivní chutí.
76 Kč
Tmavá mléčná čokoláda s vysokým obsahem kakaa, která je slazena…
65 Kč
Ušlechtilá čokoláda s 85 % kakaa Amaribe zcela bez náhražek a…
79 Kč
Čokoládová tyčinka v níž se prolíná jemná mléčná čokoláda s krémově…
38 Kč
Lízátko z bílé čokolády z ekologického zemědělství.
55 Kč
◉
Navíc sleva 10 %
Mléčná čokoláda plná vynikajícího mléčného krému z plnotučného mléka…
38 Kč
Luxusní tyčinka obsahuje tři bochánky jemného medového marcipánu,…
44 Kč
Luxusní tyčinka obsahuje tři bochánky jemného medového marcipánu,…
46 Kč
Bio mléčná čokoláda jako veselé lízátko.
55 Kč
Trochu jiné banánky v čokoládě, křupavé s pořádnou dávkou opravdové…
142 Kč
Karamelová čokoláda s medovými křupinkami v podobě lízátka.
55 Kč
Aromatická čokoláda s obzvláště vysokým obsahem kakaa z ostrova…
79 Kč
Čokoládová tyčinka z mléčné čokolády s krásnými 37 % kakaa s…
Pod vrstvou sametově jemné bílé čokolády se ukrývají křupavé plátky…
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.
Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Sladká či jemně hořká chuť, kousek potěšení pomalu se rozplývající na jazyku. O čem je řeč? O čokoládě. To, že jí podlehnete, však nemusí být hříchem. Bez výčitek si můžete dopřát kvalitní čokoládou s vysokým obsahem kakaa a bez přidaného cukru. U té nevadí, že se vám nepodaří přestat uždibovat.
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.
Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.