Hořká čokoláda s obsahem kakaa 68 % zjemněná přepuštěným máslem s…
69 Kč
Mléčná čokoláda obsahuje 45% krému s kokosem.
39 Kč
Tato bílá čokoláda na vaření je tak chutná, že málokdo odolá, aby ji…
99 Kč
Čokoláda slazená xylitolem vhodná k mlsání bez výčitek.
56 Kč
Tabulka hořké 70% čokolády, intenzivně hořký zážitek.
29 Kč
Výrazná chuť čokolády s 85 % obsahem kakaa.
52 Kč
◉
Navíc sleva 10 %
Čokoládová tyčinka bez přidaného cukru.
28 Kč
◉
Navíc sleva 10 %
Exkluzivní delikatesa pro milovníky kvalitní čokolády. Bez cukru,…
55 Kč 52 Kč -5 %
Jemná mléčná čokoláda plněná lísko-oříškovým krémem.
47 Kč
Mléčná čokoláda s kousky pražených jader lískových ořechů 12% a s…
39 Kč
Sametově mléčná čokoláda.
30 Kč
Jemná mléčná čokoláda slazená přírodním třtinovým cukrem, ovoněná…
52 Kč
Hořká čokoláda s kousky mandlí, bez přídavku cukrů.
73 Kč
Vynikající hořká čokoláda s velmi jemně mletými oříšky (oříškovou…
69 Kč
Jemná hotová cukrářská poleva je vhodná k polévání pekařských a…
19 Kč
Šťavnaté višně obalené hořkou 70 % čokoládou slazenou jen…
139 Kč
Mléčná čokoláda s celými mandlemi 25%.
49 Kč
Přírodní tuk nalezne využití v gastronomii i kosmetickém průmyslu.
125 Kč
Vysoce kvalitní belgická bílá čokoláda bez přidaného cukru, vhodná…
99 Kč
Výrazná chuť čokolády s 70 % obsahem kakaa.
47 Kč
Mléčná čokoláda s celými praženými jádry lískových ořechů 25% a…
44 Kč
Sametově mléčná čokoláda s konopnými semínky.
44 Kč 36 Kč -18 %
Čokoládě z nejjemnější kakaa, které pocházející přímo od malých…
75 Kč
Sladká či jemně hořká chuť, kousek potěšení pomalu se rozplývající na jazyku. O čem je řeč? O čokoládě. To, že jí podlehnete, však nemusí být hříchem. Bez výčitek si můžete dopřát kvalitní čokoládou s vysokým obsahem kakaa a bez přidaného cukru. U té nevadí, že se vám nepodaří přestat uždibovat.
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.
Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.