◉
Navíc sleva 15 %
Konzumace čaje Matcha podporuje rovnoměrné rozložení energie v těle, čímž až o 30–40% zrychluje metabolismus a zpomaluje stárnutí. Díky Matcha Tea budetet koncentrovaní po dlouhou dobu a zároveň pocítíte uvolnění a relaxaci.
Matcha je druh zeleného čaje, který vznikl před více než 800 lety. Z počátku byl užíván převážně buddhistickými mistry a samuraji a až teprve před nedávnem se začal konzumovat i v Evropě. Čerstvé čajové lístky se rozemelou na jemný prášek a výsledkem je pozoruhodně zelená barva s báječnou chutí a výjimečným aroma. Čaj Matcha obsahuje unikátní katechiny a aminokyseliny.
V jeho složení najdete proteiny, kofein, vlákninu, vitamíny A-karoten, E, minerály jako jsou železo, vápník, draslík, zinek, katechiny, aminokyseliny.
Za studena:
Čaj smícháme s vodou (2 dl – 1,5 l podle chuti) a pořádně protřepeme. Doporučujeme přidat pár kapek limetky, nebo trochu ovocného sirupu na ochucení. Skvělé chuti docílíte kombinací čaje Matcha s vodou a bezinkovým sirupem. Je důležité, aby byl čaj Matcha vždy důkladně rozmíchaný. Při přípravě za studena použijeme šejkr nebo plastovou láhev.
Za tepla:
Čaj (2 g sáček) zalijeme horkou vodou (2 dl) o teplotě cca 65 °C a pořádně rozmícháme. Pro přípravu za tepla je ideální pomocník šlehač mléka. Skvělé chuti docílíme přidáním medu a limety. Doporučujeme podávat i s mlékem pro zjemnění chuti.
Původ čaje: Japonsko.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.