Oblíbené položky

Úvodní strana » Výživa a hubnutí » Bio potraviny » Bio pochutiny

RAPUNZEL Bio hruškovo jablečná povidla bez doslazování 250 g

Kód výrobku: 325896

Hustá lehce nakyslá a příjemně sladká povidla jsou skvělá nejen na pečení, ale i ke slazení dětských pokrmů.

Více informací

109

Skladem už jen 1 - 2 kusy

Zítra odešleme, u vás v pondělí 22. 7.

Zítra odešleme, u vás v pondělí 22. 7.

Doprava až domů už od 29 Kč, nad 1500 Kč zdarma

Přidejte ještě


Načítám

Podrobné informace

Podrobné informace RAPUNZEL Bio hruškovo jablečná povidla bez doslazování 250 g

Hustá lehce nakyslá a příjemně sladká povidla jsou skvělá nejen na pečení, ale i ke slazení dětských pokrmů.

Informace o produktu

Výrobce: Rapunzel
Značka: RAPUNZEL
Kód výrobku: 325896
Kód EAN: 4006040125679
Držitel rozhodnutí: Rapunzel

Tato lahodná ovocná pomazánka je vyrobena z 1,75 kg čerstvého ovoce bez přídavku cukru či zahušťovadel! Díky použití sladkého plně dozrálého ovoce jsou tato povidla příjemně sladká i bez použití cukru. Skvěle se hodí jako pomazánka na chléb a pečivo, na palačinky, do bílého jogurtu a na různé kaše. Povidla můžeme použít i jako náplň koláčů, šátečků, závinů a podobně.

Výživové údaje na 100 g

Energetická hodnota 993 kJ/234 kcal
Tuky 0 g
z toho nasycené mastné kyseliny 0 g
Sacharidy 55 g
z toho cukry 50 g
Vláknina 4,0 g
Bílkoviny 1,5 g
Sůl 0,15 g

Složení produktu

Hrušky 53 %, jablka 47 %. Obě složky jsou z kontrolovaného ekologického zemědělství.

Upozornění pro alergiky

Výrobek neobsahuje stopy alergenů.

Země původu Holandsko.

Balení obsahuje 250 g.

Recenze

Recenze RAPUNZEL Bio hruškovo jablečná povidla bez doslazování 250 g

Diskuze

Diskuze RAPUNZEL Bio hruškovo jablečná povidla bez doslazování 250 g

 

Mohlo by vás zajímat


Načítám

Nejprodávanější značky

Výhodné nabídky už nemusíte hledat

pošleme vám je e-mailem :)

Zkuste to, odhlásit se koneckonců můžete kdykoli.
Nahoru
OK
Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Zjistit více
Zpracovávám