OD 499 KČ DOPRAVA ZDARMA
Kakao prášek vyrobený z pražených kakaových bobů Forastero Hispanola, který je odtučněný produkt v bio kvalitě.
Produkt je dočasně nedostupný
Termín distribuce je neznámý
Kakaovník je stálezelený strom, který se podobá jabloni, vyrůstá ale do výšky okolo 15 metrů. Jeho pěstování je poměrně náročné, protože potřebuje celoroční teplotu od 20°C do 35°C, ale přitom vyžaduje vlhko a stín. Průměrná sklizeň z jednoho stromu je asi 25 plodů, které váží necelého půl kilogramu. Uvnitř těchto plodů je uloženo v průměru 30 semen, ze kterých se vyrábí kakao.
Kakaový prášek je vhodný k pečení i vaření. Je lehce rozpustný a výborně ochutí míchané nápoje, mléko (kakao), čokoládové výrobky, moučníky, dorty a buchty.
Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením. Skladujte v suchu a temnu při teplotě do 25°C v uzavřeném obalu. Spotřebujte do data uvedeného na obalu.
Balení obsahuje 200 g.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.