Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

WOBENZYM DRG 40

88
10
starstarstarstarstar  88 %
WOBENZYM DRG 40
Při užívání se rychle vstřebávají otoky, krevní podlitiny a krevní výrony, ustupuje bolest. Obecně urychluje hojení. Více informací
Kód výrobku: 11731
Běžná cena: 230 Kč (ušetříte: 45 Kč = 20 %)
Cena s DPH: 185 Kč
Dostupnost: skladem > 5 ks
Odešleme ze skladu: Úterý 6.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku WOBENZYM DRG 40

(88 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
lenka.malkova@zdas.cz(14.06.2016)starstarstarstarstar

Dávala jsem dceři po zákroku - trhání či spíše dolování ještě nevylezlých moudráků. Do týdne byla v pořádku.

Barak_S(15.02.2016)starstarstarstarstar

ireenaa(01.11.2015)starstarstarstarstar

Megi(27.07.2015)star

ottokolar(15.03.2015)starstarstarstarstar

fronekl(16.05.2014)starstarstarstar

Petra(16.04.2013)starstarstarstarstar

Pomáhá, ale musí se holt zaplatit vyšší cena. Ale zdraví je přednější....

PRO: Urychluje hojení při úrazech
PROTI: Ceny
kudrlina(05.03.2013)starstarstarstarstar

erika(10.02.2013)starstarstarstarstar

elibaba(19.11.2012)starstarstarstar

Na doporučení lékaře mi pomohl vstřebat otok a krevní výron po úrazu (natržený sval). Cena je poměrně vysoká, ale urychlil mi léčbu.

zuzapl(04.10.2012)starstarstarstar

Kikuse(04.07.2012)starstarstarstar

zatím beru krátce, nemohu soudit

PRO: dobře polykatelné
PROTI: cena
Ověřený zákazník(30.01.2012)starstarstar

Snad působí tak, jak je psáno v příbalovém letáku. Lék je velice drahý - hlavně v malém balení. Málokdo z potřebných si ho může dovolit koupit ...

Ověřený zákazník(05.12.2011)starstarstarstarstar

produkt užívá poprvé 11dcerou, která je po operaci slepého střeva.Dobře se jí polyká, takže nemá problém s jeho užitím, pochvaluje si i chuť potahu tablety.

PRO: snadno polykatelný
PROTI: nenašla jsme nic
Ověřený zákazník(03.12.2011)starstarstarstarstar

zabírá

PRO: cena
PROTI: žádný zápor
Gretka(17.10.2011)starstarstarstarstar

Při lehčích obtížích není třeba kupovat velké baleníAno, doporučilaPro posílení organizmu bez vedlejších projevů

PRO: Posílení organizmu
Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu