Vicesložkové proteiny jsou výrobky, které obsahují složky vznikající z různých druhů bílkovin. Tyto proteiny můžeme dělit podle rychlosti našeho těla při zpracovávání na rychlé a pomalé. Rychlé proteiny jsou například syrovátkový protein, mezi pomalé potom patří vaječný protein nebo kasein. Dále se vícesložkové proteiny dělí podle druhu výroby a výsledného produktu. Nejlepší protein je hydrolizovaný, který je vysoce kvalitní a využívá se po tréninku pro podporu regenerace svalů a nárůst svalové hmoty.
Pomazánka s příchutí slaného karamelu obohacená o syrovátkové…
92 Kč
Oříškovo-čokoládová pomazánka pro ty, co chtějí zahnat chuť na sladké…
149 Kč
Oříškovo-čokoládová pomazánka pro ty, co chtějí zahnat chuť na sladké…
96 Kč
Oříškovo-čokoládová pomazánka je určená těm, kteří chtějí zahnat…
95 Kč
◉
Navíc sleva 10 %
Oříškovo-čokoládová pomazánka pro ty, co chtějí zahnat chuť na sladké…
239 Kč
Tři nejoblíbenější sladké pomazánky v jednom, pro ty, kteří chtějí…
249 Kč
Pomazánky se třemi oblíbenými příchutěmi pro ty, kteří chtějí zahnat…
249 Kč
Kategorii Vícesložkové proteiny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Vicesložkové proteiny jsou výrobky, které obsahují složky vznikající z různých druhů bílkovin. Tyto proteiny můžeme dělit podle rychlosti našeho těla při zpracovávání na rychlé a pomalé. Rychlé proteiny jsou například syrovátkový protein, mezi pomalé potom patří vaječný protein nebo kasein. Dále se vícesložkové proteiny dělí podle druhu výroby a výsledného produktu. Nejlepší protein je hydrolizovaný, který je vysoce kvalitní a využívá se po tréninku pro podporu regenerace svalů a nárůst svalové hmoty.
Kategorii Vícesložkové proteiny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.