BLACK FRIDAY je tu!⚡Platí do středy 10. 12. 2025

Kurkuma mletá je velice chutné a všestranné koření, které má…
38 Kč

Jedna z nejznámějších mírně pálivých indických směsí koření. Má větší…
35 Kč

Tahini je čistá nesolená pasta z jemně mletých pražených sezamových…
275 Kč

Skvělý doplněk do polévek, omáček a jiných pokrmů, nejen pro vegany a…
42 Kč

Česnekový prášek je vhodnou alternativou čerstvého česneku.
55 Kč

Čistě rostlinný zeleninový bujón dodá vašim jídlům skvělou chuť.
39 Kč

Granulát ze sójové mouky se hodí jako náhrada masa v pokrmech.
24 Kč

Hrubá kamenná sůl bez chemických úprav k dochucení pokrmů nebo k…
26 Kč

Vinný ocet se používá výhradně pro přípravu studených jídel a pochází…
70 Kč

Varianty
Jemný kukuřičný škrob v biokvalitě, ideální na zahuštění omáček a…
55 Kč

Hraška neobsahuje lepek a používá se k zahušťování polévek, omáček,…
56 Kč

Himálajská růžová sůl je nerafinovaná, v přírodě se vyskytuje…
46 Kč

Kukuřičná polenta je volba na rychlý oběd či večeři, tento tradiční…
42 Kč

Hraška je chutná směs hrachu a bezlepkových obilovin k zahušťování a…
59 Kč

Skořice celá je aromatická kůra, svitky, stromu skořicovník čínský…
52 Kč

Pohanková krupice je ideální pro ranní bezlepkovou krupicovou kaši.
69 Kč

Mořské řasy Wakame rostou kolem ostrova Hokkaido, po namočení je…
160 Kč

Kari lístky se vyznačují intenzivním kořeněným aroma s citrusovým…
98 Kč

Wakame je velmi blízká řase Kombu, v některých receptech může Kombu…
285 Kč

Badyán je plodem stálezeleného stromu badyáníku pravého a jeho původ…
92 Kč

Nerafinovaná kamenná sůl k dochucení pokrmů, vhodná i do mlýnku na…
219 Kč

Hlubokomořská řasa rostoucí v čistých, chladných vodách severu,…
195 Kč

Kostky ze sójové mouky se hodí jako náhrada masa v pokrmech.
25 Kč
Kategorii Přísady na vaření najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.