



















Jasmínová rýže je přirozeně bezlepková potravina, má podlouhlé zrno…
85 Kč

Speciální moučná směs na pečení, vhodná pro vegany, celiaky, pro…
85 Kč

Speciální moučná směs na pečení, vhodná pro vegany, celiaky, pro…
85 Kč

Speciální moučná směs na pečení, vhodná pro vegany, celiaky, pro…
85 Kč

Speciální moučná směs na pečení, vhodná pro vegany, celiaky, pro…
85 Kč

Bezlepkové nudle široké jsou vyrobené z kukuřičné mouky, mají silnou…
85 Kč

Sypká směs bez lepku na bábovky, piškoty a korpusy.
85 Kč

Arrabbiata je oblíbeným druhem rajčatové omáčky na těstoviny.
85 Kč

Novinka
Základní koření, které by spolu se solí nemělo chybět v žádné…
85 Kč

Novinka
Základní koření, které by spolu se solí nemělo chybět v žádné…
85 Kč

Neaktivní lahůdkové droždí ve formě malých vloček pro dochucení…
95 Kč 85 Kč -11 %
Doplněk stravy

Kokosový palmový cukr je sladidlo s velmi nízkým glykemickým indexem.
86 Kč 85 Kč -1 %

Stolní sladidlo v prášku na bázi steviolglykosidů získaných z…
86 Kč

Rajčatový kečup je pečlivě vyroben z na slunci vyzrálých italských…
86 Kč

Těstoviny vhodné pro bezlepkovou a nízkobílkovinovou dietu a při…
86 Kč

Panenský kokosový olej BIO. Nejvyšší možná kvalita prvního lisovaní…
86 Kč

Směs na bílý bezlepkový chléb je vyrobena z přirozeně bezlepkových…
86 Kč

Římský kmín je sice křížencem klasického kmínu, svou chutí se od něj…
86 Kč

Rajský protlak vyroben z rajčat odrůdy Mauro Roso, vyšlechtěná…
86 Kč

Rajčatová omáčka je vyráběna v italském Toskánsku z místní čerstvě…
86 Kč

V kuchyni se sádlo používá k vaření a pečení, zejména k přidání chuti…
86 Kč

Novinka
Celé kusy kmínu římského nebo také křížový či mateřský má nasládlou…
95 Kč 86 Kč -9 %

Lotusový kořen vhodný na vaření anebo k přípravě čaje.
86 Kč

Cizrna hnědá v Indii známá jako Kala chana má vysoký obsah vlákniny a…
87 Kč
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.