Nastavení cookies: Aby web zůstal tak, jak ho znáte

Abyste na našich stránkách rychle našli to, co hledáte, ušetřili spoustu klikání a nezobrazovaly se vám reklamy na věci, které vás nezajímají, potřebujeme od Vás souhlas se zpracováním souborů cookies, tj. malých souborů, které se ukládají ve vašem prohlížeči.

Podle cookies vás na našich stránkách poznáme a zobrazíme vám je tak, aby fungovaly správně a dle vašich preferencí.
Upozorňujeme, že údaje ze souborů cookies mohou být použity také v personalizovaných reklamách. Pokud nesouhlasíte, můžete povolit pouze nezbytné soubory cookies. Projděte si podrobný přehled cookies a podmínky jejich užívání .

Lékárna.cz

Bio mouka
Obsahuje složku: pohanka

Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další. 

PROBIO Lívance bezlepkové BIO 180 g

PROBIO Lívance bezlepkové BIO 180 g

Směs na přípravu lívanců pro celiaky, která je vhodná i pro neceliaky…

100 % (6x)
Skladem více než 5 kusů

49 Kč

PROBIO Směs bezlepková na pečení BIO 500 g

PROBIO Směs bezlepková na pečení BIO 500 g

Bezlepková směs pro přípravu cukroví, chleba, perníčků, palačinek v…

Skladem více než 5 kusů

73 Kč

PROBIO Palačinky pohankové bez lepku BIO 245 g

PROBIO Palačinky pohankové bez lepku BIO 245 g

Pohankové palačinky  z kvalitní pohankové mouky, jsou výborné na…

Skladem více než 5 kusů

75 Kč

PROBIO Mouka pohanková hladká BIO 500 g

PROBIO Mouka pohanková hladká BIO 500 g

Pohanková mouka je vhodná na tradiční francouzské palačinky crêpes,…

100 % (5x)
Skladem více než 5 kusů

78 Kč

Do košíku
Do košíku

Mouky a strouhanky - detailní popis

Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.

Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.

Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.

Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.

Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.

Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.

Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk

Oblíbené značky

DOPRAVA ZDARMA

k nákupu nad 599 Kč

Přihlaste se k odběru novinek
a slevový kód vám pošleme e-mailem.