Nastavení cookies: Aby web zůstal tak, jak ho znáte

Abyste na našich stránkách rychle našli to, co hledáte, ušetřili spoustu klikání a nezobrazovaly se vám reklamy na věci, které vás nezajímají, potřebujeme od Vás souhlas se zpracováním souborů cookies, tj. malých souborů, které se ukládají ve vašem prohlížeči.

Podle cookies vás na našich stránkách poznáme a zobrazíme vám je tak, aby fungovaly správně a dle vašich preferencí.
Upozorňujeme, že údaje ze souborů cookies mohou být použity také v personalizovaných reklamách. Pokud nesouhlasíte, můžete povolit pouze nezbytné soubory cookies. Projděte si podrobný přehled cookies a podmínky jejich užívání .

Lékárna.cz

Kukuřičné těstoviny bez lepku
Hmotnost balení (g): 400 g - 400 g

Kukuřičné těstoviny mají také několik výhod pro ty, kteří preferují bezlepkovou stravu nebo mají nějakou formu celiakie. Jsou přirozeně bezlepkové, což znamená, že neobsahují lepek, který může způsobovat zažívací potíže u některých lidí. To znamená, že i lidé s bezlepkovou dietou mohou si užívat skvělá těstovinová jídla. Jsou obvykle trochu tužší než pšeničné těstoviny, ale stále si udržují příjemnou chuť a dobře absorbují omáčky. Díky svému unikátnímu složení mají také nižší glykemický index než pšeničné těstoviny, což pomáhá udržovat stabilní hladinu cukru v krvi.

FREEE Kukuřično rýžové špagety bez lepku 400 g

FREEE Kukuřično rýžové špagety bez lepku 400 g

Bezlepková alternativa klasických těstovin vyrobená z kukuřičné a…

100 % (1x)
Skladem více než 5 kusů

62 Kč

Kukuřičné těstoviny - detailní popis

Kukuřičné těstoviny jsou skvělou volbou pro různé těstovinové pokrmy. Můžete je použít v kombinaci se všemi oblíbenými omáčkami, jako je rajčatová omáčka, pesto nebo sýrové omáčky. Jejich bohatá chuť a žlutá barva přidají do každého jídla zajímavý vizuální prvek a obohatí jeho chuťový zážitek..

Kategorii Kukuřičné těstoviny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk

Oblíbené značky

DOPRAVA ZDARMA

k nákupu nad 599 Kč

Přihlaste se k odběru novinek
a slevový kód vám pošleme e-mailem.