Ať už připravujete šťavnaté maso, zeleninu nebo omáčku a chcete docílit skvělé chuti pokrmu, dochucovadla v podobě nejrůznějšího koření by neměla chybět. Při výběru koření a nejrůznějších kořenících směsí a dochucovadel, dávejte přednost těm, které neobsahují glutaman sodný.
Semínka hořčice žluté mohou být označovaná také jako bílá a v našich…
70 Kč
Bobkový list celý se především používá jako koření do omáček.
59 Kč
Koření pro lepší aroma před použitím rozdrobit nebo rozdrtit v…
165 Kč
Koření perníkové mleté se používá na perníčky nebo k ochucení…
69 Kč
Kurkuma je koření žluté barvy ze sušeného mletého oddenku…
62 Kč
Tradiční tmavě červené koření v biokvalitě s výraznou vůni a s tóny…
82 Kč
Kardamom patří spolu s vanilkou a šafránem mezi nejdražší koření na…
142 Kč
Kardamom patří spolu s vanilkou a šafránem mezi nejdražší koření na…
130 Kč
Skořice v biokvalitě, používá se k ochucení, má velmi příjemnou vůni…
72 Kč
Mletá skořice v biokvalitě, používá se k ochucení, má velmi příjemnou…
60 Kč
Libeček je klasická polévková nať, která voní po anýzu, citronu a…
Kategorii Koření a dochucovadla najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Ať už připravujete šťavnaté maso, zeleninu nebo omáčku a chcete docílit skvělé chuti pokrmu, dochucovadla v podobě nejrůznějšího koření by neměla chybět. Při výběru koření a nejrůznějších kořenících směsí a dochucovadel, dávejte přednost těm, které neobsahují glutaman sodný.
Kategorii Koření a dochucovadla najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.