Akce Výhodná cena
Všestranný pomocník pro ekologickou domácnost.
56 Kč 39 Kč -30 %
Čistě rostlinný zeleninový bujón dodá vašim jídlům skvělou chuť.
39 Kč
Kurkuma mletá je velice chutné a všestranné koření, které má…
39 Kč
Skvělý doplněk do polévek, omáček a jiných pokrmů, nejen pro vegany a…
42 Kč
Kukuřičná polenta je volba na rychlý oběd či večeři, tento tradiční…
42 Kč
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Granulované aktivní instantní droždí, ve formě drobných válečků, nebo…
43 Kč
Rajčatová pasta vyrobená z na slunci vyzrálých italských bio rajčat.
44 Kč
Vanilkový cukr je velmi oblíbenou surovinou při pečení právě pro svou…
45 Kč
Fazole ve slaném nálevu vhodné k okamžité přípravě čerstvých salátů,…
45 Kč
Variace klasické pšeničné krupice je namleta z celých zrn špaldy, lze…
46 Kč
Růžová himalájská sůl z pákistánských hor dokáže zcela nahradit…
46 Kč
Nerafinovaná, himalájská hrubá růžová sůl je vhodná ke koupelím i ke…
46 Kč
◉
NAD 499 KČ SLEVA 15 %
Paprika má nezaměnitelné aroma a výrazné barvy, dodá pokrmům také…
47 Kč
Guarová guma je prášek bez zápachu a chuti.
49 Kč
Jemný kukuřičný škrob v biokvalitě, ideální na zahuštění omáček a…
49 Kč
Kvalitní kvásek je základem pro dobrý výsledek kváskového pečení.
49 Kč
Tradiční sójová omáčka s výrazným aroma a nasládlou chutí.
56 Kč 49 Kč -13 %
Sójová omáčka, která vzniká jako vedlejší produkt při výrobě miso…
49 Kč
Oblíbené malé kuličky do polévky, na salát nebo jen tak na mlsání k…
49 Kč
Středně pálivá hořčice z kontrolovaného ekologického zemědělství a v…
50 Kč
Směs na vypracování bramborových placek.
52 Kč
Česnekový prášek je vhodnou alternativou čerstvého česneku.
52 Kč
Průhledná rostlinná želatina bez chuti a zápachu.
55 Kč
Ať už připravujete šťavnaté maso, zeleninu nebo omáčku a chcete docílit skvělé chuti pokrmu, dochucovadla v podobě nejrůznějšího koření by neměla chybět. Při výběru koření a nejrůznějších kořenících směsí a dochucovadel, dávejte přednost těm, které neobsahují glutaman sodný.
Kategorii Koření a dochucovadla najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.