Ať už připravujete šťavnaté maso, zeleninu nebo omáčku a chcete docílit skvělé chuti pokrmu, dochucovadla v podobě nejrůznějšího koření by neměla chybět. Při výběru koření a nejrůznějších kořenících směsí a dochucovadel, dávejte přednost těm, které neobsahují glutaman sodný.

Kurkuma v BIO kvalitě, která je vhodná na dochucení těstovin, rýže…
34 Kč

Cejlonská skořice je sladký druh skořice, vyhledávaná pro svou velmi…
40 Kč

Černý pepř vyniká svou typicky kořeněnou vůní a chutí, vypěstován byl…
47 Kč

Skořice se používá pro okořenění hlavně sladkých pokrmů, pečiva a…
60 Kč

Tradiční tmavě červené koření v biokvalitě s výraznou vůni a s tóny…
75 Kč

Barevný pepř obsahuje širokou paletu různých druhů pepře, můžete v…
85 Kč

Toto původem indické koření v bio kvalitě je výborné pro fanoušky…
89 Kč

Kardamom nalézá široké využití, a to především v kuchyni.
110 Kč

Kardamom patří spolu s vanilkou a šafránem mezi nejdražší koření na…
162 Kč

Sušené mořské řasy, neboli také mořská zelenina, která se používá…
225 Kč

Sušený a najemno mletý kořen kurkumy, používá se jako koření v…

Sušený a najemno mletý česnek používá se jako koření, dochucení…
Kategorii Koření a dochucovadla najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.