Černorybízový sirup Kitl je vhodný pro přípravu domácích osvěžujících limonád a koktejlů. Výborný je také na horké nápoje a dochucení dezertů.
Skladem Dnes odešleme, u vás zítra
Při jeho pěstování a zpracování nebyly použity chemické látky, které by se jinak dostaly do hotového výrobku. Díky šetrnému výrobnímu postupu je Syrob bohatý na látky zdraví prospěšné, aromatické a chuťové. Vhodný je pro přípravu tradičních domácích limonád.
Cukr, černorybízový koncentrát (Ribes nigrum L., 13 %), černorybízová dužnina (Ribes nigrum L., 6 %), regulátor kyselosti: kyselina citrónová, konzervant: sorban draselný, aroma.
Pro přípravu domácích limonád řeďte nejlépe s kvalitní vodou v poměru 1:10, pro přípravu horkých nápojů v poměru 1:8.
Hotovou domácí limonádu doporučujeme ozdobit plátkem citrónu nebo lístečkem čerstvé máty. Kitl Syrob lze s úspěchem použít i v míchaných alkoholických a nealkoholických nápojích. V zimních měsících jej můžete také zalít horkou vodou nebo jím osladit teplý čaj.
Recepty z černorybízového Syrobu Kitl:
Černorybízová limonáda
Kitl Syrob Černý rybíz, soda a meloun na kostky
Slavný francouzský koktejl Kir Royal
Na dno sektové skleničky nalijte 1cl černorybízového Syrobu a dolijte do 15cl vychlazené šumivé víno nebo pravé šampaňské. Zlehka promíchejte a nesmírně osvěžující a zábavný drink je na světě.
Rybízová zmrzlina
Rybízový Syrob smíchejte se smetanou a nechte zmrazit. Podávejte v malých porcelánových miskách po dobrém jídle.
Černý rybíz s vodkou
Zkuste promíchat 4cl kvalitní vodky, 4cl Kitl Syrob Černý Rybíz, ledovou tříšť a sodu. Na zdarovje!
Výrobek je možné v omezeném množství a po konzultaci s lékařem užívat diabetiky 1. i 2. typu, musí se ale započítat do denního příjmu energie.
Skladujte v chladu a temnu. Bylinné výtažky mohou sedimentovat, případný zákal nebo pěna nejsou na závadu a podtrhují přírodní charakter produktu. Před upotřebením protřepejte. Po otevření uchovejte v chladu a spotřebujte do 30 dnů. Baleno v ochranné atmosféře dusíku.
Balení obsahuje 500 ml.
Pro přidání položky do oblíbených musíte být přihlášeni.
Nejdříve se musíte přihlásit.