Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

ISIS Glyco A krém 30 ml

84
26
starstarstarstarstar  84 %
akceISIS Glyco A krém 30 ml
Odstraňuje nadměrnou rohovou vrstvu pokožky, zplošťuje jizvy po akné, zmenšuje velikosti pórů, vyhlazuje a zjemňuje povrch pokožky. Více informací
Kód výrobku: 23396
Běžná cena: 509 Kč (ušetříte: 180 Kč = 35 %)
Cena s DPH: 329 Kč
Dostupnost: Skladem do 24 hodin
Odešleme ze skladu: Pondělí 5.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku ISIS Glyco A krém 30 ml

(84 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
Laša(08.02.2016)starstarstarstarstar

Na problémovou pleť působí perfektně

piratk@gmail.com(25.11.2015)starstarstarstar

čekala jsem víc, poprvé když jsem ho používala před lety byl výsledek viditelnější, tentokrát už méně. Trochu štípe ale rychle to vymizí.

beate(29.06.2015)starstarstarstarstar

pavlina.zdrazilova@hotmail.com(08.04.2015)starstarstarstarstar

Nutné aplikovat pravidelně, výsledky vidím asi op měsíci, krásně mi zabral na akné a mastnou pleť

nedvidkova@system602.cz(07.08.2014)starstarstarstarstar

juliana(22.04.2014)starstarstarstarstar

lucik11(12.03.2014)starstarstarstarstar

fantasize(23.01.2014)starstarstarstarstar

hkohoutice(08.01.2014)starstarstarstarstar

Skvělý, doporučuji.

Klímová(01.09.2013)starstarstarstarstar

Jsem opravdu spokojená! Zpočátku jsem myslela, že jsem opět naletěla, ale pokud vydržíte tak měsíc a poctivě mažete, výsledky se projeví a budete spokojeni!

jarmilakobzova(18.08.2013)starstarstarstarstar

Larka(24.06.2013)starstar

mám problematickou pleť, byl mi doporučen tento krém, po počátečním pálení ho i dobře snáším, krém skutečně funguje, pleť se po něm vyčistí, používám jenom večer, ráno pak hydratační krém, jinak se pleť hodně olupuje, ale o to vlastně jde

PRO: dobře roztíratelný obsah kys.glykolové skutečně funguje
Novakova Jana(13.06.2013)starstar

.Určitě bych produkt doporučila,mě ho doporučila dcera,která ho používá již dlouho.

PRO: Již po třech dnech se sjednocuje pokožka,po týdnu vypadá o stoprocent lépe.
PROTI: Snad jen to.že po začátku produkt na pleti štípe,ale jen chviličku.
Lennusska(05.06.2013)starstarstar

lidkamikesova@seznam.cz(08.05.2013)starstarstarstarstar

Hana Čajová(03.05.2013)starstarstarstar

Konečně krém,který funguje!!!

PRO: Účinný proti akné a velice se mastící pleti.Stačí velmi malé množství pro dobrý účinek.
PROTI: Cena-obsah
Luna(02.04.2013)starstarstar

Anetchen(11.03.2013)starstarstarstarstar

Breedik(25.02.2013)starstarstar

zkusil jsem ho na akné, ale nezabral

jado77(01.01.2013)starstarstarstarstar

Kamila(01.11.2012)starstarstar

evuleen(23.10.2012)starstarstarstarstar

Miquila(04.09.2012)starstarstar

čekala jsem víc, četla jsem zprávy, že mizí velké podkožní boláky, s mým akné to nehnulo, ale zase se to nijak výrazně nezhoršovalo, plet mastná zůstala

Ověřený zákazník(02.08.2012)starstarstarstarstar

Vyborne vyhlazuje jizvy po akne

Ověřený zákazník(27.07.2012)starstarstarstarstar

Tento produkt jsem si vybrala podle recenzí na internetu. Vyzkoušela jsem hodně značkových krémů z lékárny, ale výsledky žádné, nebo horší.Mám citlivou, smíšenou pletˇa dělali se mi podkožní vřídky po kterých mi zůstávaly jizvičky.Také mě trápily pigmentové skvrny. Asi po měsíci používání jsem měla pletˇ sjednocenou, jemnější a bez akné.Dobře se roztírá a vstřebává a stačí nanést jemnou vrstvičku. Ze začátku je lepší mazat jen večer a přes den hydratovat, protože trošku vysušuje. Asi po týdnu se pokožka začne postupně loupat a je trošku červená jako po spálení od sluníčka, ale pokud to vydržíte budete mile překvapeni. Krém je vhodný pro smíšenou pletˇse sklony k akné a krásně vybělí i pigmentové skvrny.Prý by se neměl používat přes léto, ale já ho používám pořád. Kdysi jsem musela používat vrstvy makeupu a tedˇmi stačí lehký tonovací krém, takže super. Doporučila jsem ho i známé a je také moc spokojená. Takže určitě doporučuji lidem, kteří mají problematickou pletˇ.

PRO: Kvalitní výrobek za slušnou cenu. Používám už delší dobu a vyhovuje mi.
PROTI: Nic!!!!
Ověřený zákazník(01.07.2012)starstarstarstarstar

Měla jsem problém s akne. Tento produkt jsem si vybrala na základě jedné diskuze na netu a jsem velice spokojená. Ze začátku to trochu páli, ale da se to vydržet a výsledek je lepší než jsem očekávala :) doporučuji

Ověřený zákazník(26.06.2012)starstarstarstarstar

Produkt který funguje.

Lena2608(25.05.2012)star

Na pokozce pali, i po smyti je plet zarudla (a to i po nekolika dnech), po pravidelnem pouzivani se plet loupe, na akne ani cerne tecky nepomaha.

Ověřený zákazník(13.04.2012)starstar

bohužel jsem nezaznamenala žádný účinek

PRO: -
PROTI: žádný účinek
miloslava(27.03.2012)starstarstarstarstar

vyhlazující krém s 12%kys.glykolovou, používam jen občas, pomáha vyhladit nedokonalosti pleti - na začátku trochu štípe a nemělo by se při něm slunit, pak si ho omýt z obličeje, ale stojí to za to, někdy za čas to provést jako peeling pleti

PRO: vyhlazující krém s 12%kys.glykolovou, používam jen občas, pomáha vyhladit nedokonalosti pleti
PROTI: cena k množství krému
honikam(15.02.2012)starstarstarstarstar

Super krém, opravdu funguje, zjemňuje pleť, póry jsou menší, projevy akne po 30.roce výrazně omezuje...

Ověřený zákazník(18.12.2011)starstarstarstarstar

Doporučuji.

PRO: Super přípravek, konečně něco co funguje:)Doporučuji
Ověřený zákazník(14.10.2011)starstarstarstar

Koupila jsem si ho už 3x.

PRO: Dobře funguje.
naomis(08.07.2011)starstarstarstarstar

výrazné zlepšení pleti i po pár aplikacích

PRO: funguje skvěle
michelt(07.07.2011)star

IVAJU(01.03.2011)starstarstarstarstar

KONEČNĚ KRÉM, KTERÝ ÚČINKUJE!

paveldostal(03.02.2011)starstarstarstarstar

Banan(06.07.2010)starstarstarstarstar

Vynikajici krem,pouzivam ho pres zimu ja i moje mamka.Ja kvuli jizvam po akne,ona kvuli vraskam a jsme obe dve moc spokojene protoze krasne vyhladi plet.

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu