Lékárna.cz

Doplňky stravy s hlívou ústřičnou
Klíčová vlastnost: jednosložkové, Neobsahuje: přidaný cukr

TEREZIA Hlíva ústřičná 60 kapslí

Doplněk stravy

TEREZIA Hlíva ústřičná 60 kapslí TEREZIA Hlíva ústřičná 60 kapslí

Doplněk stravy obsahuje komplex přírodních látek, vhodný pro dospělé…

Skladem více než 5 kusů

209 Kč 189 Kč -10 %

MYCOMEDICA Hlíva ústřičná 90 kapslí

Doplněk stravy

MYCOMEDICA Hlíva ústřičná 90 kapslí MYCOMEDICA Hlíva ústřičná 90 kapslí

Doplněk stravy s vysoce kvalitním výtažkem z hlívy.

Skladem více než 5 kusů

535 Kč

FINCLUB Remasacaps 72 kapslí

Doplněk stravy

FINCLUB Remasacaps 72 kapslí FINCLUB Remasacaps 72 kapslí

Doplněk stravy s vysoce kvalitním výtažkem z hlívy ústřičné.

Skladem

710 Kč

Doplňky stravy s hlívou ústřičnou
Klíčová vlastnost: jednosložkové, Neobsahuje: přidaný cukr

Hlíva ústřičná se nazývá také elixír věčného mládí. Hlíva je po staletí známá v tradiční čínské medicíně, kde je využívána k řešení mnoha zdravotních obtíží. Nejlepšího efektu dosáhnete konzumací hlívy ústřičné coby doplňku stravy, obsahuje totiž výrazně víc betaglukanů, vitamínů a dalších prospěšných látek než hlíva v pokrmech. Doporučujeme především v kombinaci s rakytníkovým olejem, echinaceou či laktobacily.

Hlíva ústřičná - recept

Co udělat z hlívy ústřičné? Hlíva má v kuchyni mnohé využití - připravit si z ní můžete nejen chutnou hlívovou polévku, ale také guláš nebo rizoto. Dusí se většinou bez soli a za cca 30 minut by měla být měkká. Vyzkoušejte náš recept - hlívové rizoto :-)

Rizoto s hlívou ústřičnou

Ingredience:

  • 250 g rýže
  • 250 g hlívy ústřičné
  • 500 ml zeleninového vývaru
  • 100 ml bílého vína
  • 2 středně velké cibule
  • 2 lžíce másla
  • 75 g parmazánu
  • Sůl a pepř

Postup
V hrnci rozpusťte lžíci másla a osmahněte na ní nadrobno nakrájenou cibuli. Přidejte rýži a společně restujte asi 1-2 minuty. Zalijte vínem a za stálého míchání počkejte, než se víno vyvaří. Po odpaření vína podlévejte rýži zeleninovým vývarem a než se uvaří, nakrájejte si hlívu na kostičky. Houby na lžíci másla orestujte na pánvi, přidejte sůl a pepř podle chuti. Zalijte ji vodou nebo zeleninovým vývarem a několik minut nechte podusit. Jakmile hlíva změkne, smíchejte ji s rizotem a parmezánem do krémové konzistence. Ozdobit můžete lístky čerstvé bazalky a posypat hoblinkami parmazánu.

DOPRAVA ZDARMA

k nákupu nad 599 Kč

Přihlaste se k odběru novinek
a slevový kód vám pošleme e-mailem.