Hlíva ústřičná se nazývá také elixír věčného mládí. Hlíva je po staletí známá v tradiční čínské medicíně, kde je využívána k řešení mnoha zdravotních obtíží. Nejlepšího efektu dosáhnete konzumací hlívy ústřičné coby doplňku stravy, obsahuje totiž výrazně víc betaglukanů, vitamínů a dalších prospěšných látek než hlíva v pokrmech. Doporučujeme především v kombinaci s rakytníkovým olejem, echinaceou či laktobacily.
Doplněk stravy
Hlíva ústřičná s vysokým obsahem vlákniny, je bohatým zdrojem celé…
355 Kč
Doplněk stravy
Doplněk stravy s jahodovou příchutí.
319 Kč
Doplněk stravy
Doplněk stravy, obsahuje přírodní Imunoglukan® a vitamin C, který…
399 Kč 389 Kč -3 %
Doplněk stravy
Doplněk stravy obsahuje rakytník tibetský, hlívu ústřičnou a…
375 Kč
Doplněk stravy
Doplněk stravy, který obsahuje kombinaci 11 aktivních látek.
315 Kč
Doplněk stravy
Doplněk stravy ve formě ovocného dražé.
269 Kč
Doplněk stravy
Doplněk stravy s beta glukany, rostlinným extraktem, vitamíny a…
265 Kč
Co udělat z hlívy ústřičné? Hlíva má v kuchyni mnohé využití - připravit si z ní můžete nejen chutnou hlívovou polévku, ale také guláš nebo rizoto. Dusí se většinou bez soli a za cca 30 minut by měla být měkká. Vyzkoušejte náš recept - hlívové rizoto :-)
Ingredience:
Postup
V hrnci rozpusťte lžíci másla a osmahněte na ní nadrobno nakrájenou cibuli. Přidejte rýži a společně restujte asi 1-2 minuty. Zalijte vínem a za stálého míchání počkejte, než se víno vyvaří. Po odpaření vína podlévejte rýži zeleninovým vývarem a než se uvaří, nakrájejte si hlívu na kostičky. Houby na lžíci másla orestujte na pánvi, přidejte sůl a pepř podle chuti. Zalijte ji vodou nebo zeleninovým vývarem a několik minut nechte podusit. Jakmile hlíva změkne, smíchejte ji s rizotem a parmezánem do krémové konzistence. Ozdobit můžete lístky čerstvé bazalky a posypat hoblinkami parmazánu.
Hlíva ústřičná se nazývá také elixír věčného mládí. Hlíva je po staletí známá v tradiční čínské medicíně, kde je využívána k řešení mnoha zdravotních obtíží. Nejlepšího efektu dosáhnete konzumací hlívy ústřičné coby doplňku stravy, obsahuje totiž výrazně víc betaglukanů, vitamínů a dalších prospěšných látek než hlíva v pokrmech. Doporučujeme především v kombinaci s rakytníkovým olejem, echinaceou či laktobacily.
Co udělat z hlívy ústřičné? Hlíva má v kuchyni mnohé využití - připravit si z ní můžete nejen chutnou hlívovou polévku, ale také guláš nebo rizoto. Dusí se většinou bez soli a za cca 30 minut by měla být měkká. Vyzkoušejte náš recept - hlívové rizoto :-)
Ingredience:
Postup
V hrnci rozpusťte lžíci másla a osmahněte na ní nadrobno nakrájenou cibuli. Přidejte rýži a společně restujte asi 1-2 minuty. Zalijte vínem a za stálého míchání počkejte, než se víno vyvaří. Po odpaření vína podlévejte rýži zeleninovým vývarem a než se uvaří, nakrájejte si hlívu na kostičky. Houby na lžíci másla orestujte na pánvi, přidejte sůl a pepř podle chuti. Zalijte ji vodou nebo zeleninovým vývarem a několik minut nechte podusit. Jakmile hlíva změkne, smíchejte ji s rizotem a parmezánem do krémové konzistence. Ozdobit můžete lístky čerstvé bazalky a posypat hoblinkami parmazánu.
Nejdříve se musíte přihlásit.