Sladká či jemně hořká chuť, kousek potěšení pomalu se rozplývající na jazyku. O čem je řeč? O čokoládě. To, že jí podlehnete, však nemusí být hříchem. Bez výčitek si můžete dopřát kvalitní čokoládou s vysokým obsahem kakaa a bez přidaného cukru. U té nevadí, že se vám nepodaří přestat uždibovat.
Báječná 47 % čokoláda na vaření, nebo jen tak na mlsání.
26 Kč
Tabulka hořké 70% čokolády, intenzivně hořký zážitek.
32 Kč
70% hořká čokoláda s drcenými praženými mandlemi.
34 Kč
Sametově mléčná čokoláda.
34 Kč
Čokoládové mléčné jazýčky, mlsání nejen pro děti.
36 Kč
Sametově mléčná čokoláda s drcenými lískovými oříšky.
39 Kč
Mléčná čokoláda s motivem kocoura Mikeše, mlsání nejen pro děti.
10 Kč
Sametově mléčná čokoláda s konopnými semínky.
36 Kč
Jemná hotová cukrářská poleva je vhodná k polévání pekařských a…
19 Kč
70% hořká čokoláda s drcenými lískovými oříšky.
37 Kč
70% hořká čokoláda s konopnými semínky.
46 Kč
Jemná hotová cukrářská poleva tmavá je vhodná k polévání pekařských a…
24 Kč
Jemná hotová cukrářská poleva je vhodná k polévání pekařských a…
23 Kč 19 Kč -17 %
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.
Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Sladká či jemně hořká chuť, kousek potěšení pomalu se rozplývající na jazyku. O čem je řeč? O čokoládě. To, že jí podlehnete, však nemusí být hříchem. Bez výčitek si můžete dopřát kvalitní čokoládou s vysokým obsahem kakaa a bez přidaného cukru. U té nevadí, že se vám nepodaří přestat uždibovat.
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.
Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.