Tato bílá čokoláda na vaření je tak chutná, že málokdo odolá, aby ji…
99 Kč
Luxusní tyčinka obsahuje tři bochánky jemného medového marcipánu,…
48 Kč
Jemná hotová cukrářská poleva je vhodná k polévání pekařských a…
19 Kč
Čokoládové lentilky bez přidaného cukru.
34 Kč
Čokoláda slazená xylitolem vhodná k mlsání bez výčitek.
47 Kč
Čokoládě z nejjemnější kakaa, které pocházející přímo od malých…
75 Kč
Exkluzivní delikatesa pro milovníky kvalitní čokolády. Lahodně sladká…
56 Kč
70% hořká čokoláda s drcenými lískovými oříšky.
37 Kč
Tyčinka z jemné mléčné čokolády plněná krémovou karamelovou náplní s…
28 Kč
Exkluzivní delikatesa pro milovníky kvalitní čokolády. Bez cukru,…
56 Kč
Bílá čokoláda s celými praženými jádry lískových ořechů 25% a…
61 Kč
Tmavá mléčná čokoláda s vysokým obsahem kakaa, která je slazena…
65 Kč
Mléčná čokoláda se slaným karamelem je vynikající pochoutka pro…
50 Kč
Lahodná kombinace jemné čokolády a křupavých pražených arašídů.
75 Kč 72 Kč -4 %
Luxusní belgická mléčná čokoláda se stévií, bez přidaného cukru.
99 Kč
Jemná mléčná čokoláda s nugátovou náplní.
59 Kč
Čokoládová nugátová tyčinka s rýžovým mlékem, s křupavými kousky…
26 Kč
Mléčná čokoláda s kousky pražených jader lískových ořechů 12% a s…
50 Kč
Kolekce hořkých čokolád s minimálním podílem kakaové sušiny 70 %.
199 Kč
Čokoláda slazená přírodním třtinovým cukrem a neobsahuje sójový…
60 Kč
Dražované mandle v mléčné čokoládě a skořici.
139 Kč
Mléčná čokoláda s barevným dekorem v dárkové kazetě.
102 Kč 84 Kč -18 %
Čokoládová tyčinka z hořké čokolády s mléčnou náplní s espreso kávou,…
38 Kč
Sladká či jemně hořká chuť, kousek potěšení pomalu se rozplývající na jazyku. O čem je řeč? O čokoládě. To, že jí podlehnete, však nemusí být hříchem. Bez výčitek si můžete dopřát kvalitní čokoládou s vysokým obsahem kakaa a bez přidaného cukru. U té nevadí, že se vám nepodaří přestat uždibovat.
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.
Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.