Sladká či jemně hořká chuť, kousek potěšení pomalu se rozplývající na jazyku. O čem je řeč? O čokoládě. To, že jí podlehnete, však nemusí být hříchem. Bez výčitek si můžete dopřát kvalitní čokoládou s vysokým obsahem kakaa a bez přidaného cukru. U té nevadí, že se vám nepodaří přestat uždibovat.
Aromatická čokoláda s obzvláště vysokým obsahem kakaa z ostrova…
79 Kč
Jemná hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaových částí slazená…
55 Kč
Jemná hořká čokoláda s vysokým obsahem kakaa ovoněná pomerančovou…
48 Kč
Čokoláda s nejjemnějším Arriba kakaem a sušenými ostrými papričkami,…
66 Kč
Ušlechtilá čokoláda s 85 % kakaa Amaribe zcela bez náhražek a…
79 Kč
Čokoládová nugátová tyčinka s rýžovým mlékem, s křupavými kousky…
26 Kč
Oříškový bílý nugát s kousky oříšků v karamelu je vhodný pro vegany,…
59 Kč
Veganská mléčná čokoláda obsahuje pouze kakaové máslo, kousky…
59 Kč
Trochu jiné banánky v čokoládě, křupavé s pořádnou dávkou opravdové…
142 Kč 139 Kč -2 %
Veganská čokoláda je ochucená křupavými slanými preclíky a ovoněná je…
62 Kč
Vzácná hořká čokoláda s 60 % jemného kakaa z Peru a Bolívie se skvěle…
95 Kč 92 Kč -3 %
Zajímavá jemná hořká čokoláda okořeněná perníkovým kořením v krásném…
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.
Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Sladká či jemně hořká chuť, kousek potěšení pomalu se rozplývající na jazyku. O čem je řeč? O čokoládě. To, že jí podlehnete, však nemusí být hříchem. Bez výčitek si můžete dopřát kvalitní čokoládou s vysokým obsahem kakaa a bez přidaného cukru. U té nevadí, že se vám nepodaří přestat uždibovat.
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.
Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.