Sladká či jemně hořká chuť, kousek potěšení pomalu se rozplývající na jazyku. O čem je řeč? O čokoládě. To, že jí podlehnete, však nemusí být hříchem. Bez výčitek si můžete dopřát kvalitní čokoládou s vysokým obsahem kakaa a bez přidaného cukru. U té nevadí, že se vám nepodaří přestat uždibovat.
Zajímavá jemná hořká čokoláda okořeněná perníkovým kořením v krásném…
66 Kč
Čokoládová tyčinka v níž se prolíná jemná mléčná čokoláda s krémově…
38 Kč
Čokoládová tyčinka z hořké čokolády s mléčnou náplní s espreso kávou,…
38 Kč
Mléčná čokoláda s kousky lyofilizovaných švestek a s voňavým kořením,…
66 Kč
Luxusní tyčinka obsahuje tři bochánky jemného medového marcipánu,…
56 Kč
Mléčná čokoláda plná vynikajícího mléčného krému z plnotučného mléka…
38 Kč
Z výběrové jemné mléčné čokolády, zabalené do potištěného obalu s…
22 Kč
Jemná s vánočním motivem a s 37 % kakaa z Dominikánské republiky a…
79 Kč
Trochu jiné banánky v čokoládě, křupavé s pořádnou dávkou opravdové…
159 Kč
Novinka
Obsahuje kousky perníku a karamel, křupavost jí dodávají sladké…
66 Kč
Pod vrstvou sametově jemné bílé čokolády se ukrývají křupavé plátky…
146 Kč
Figurka svatého Mikuláše, která je vysoká 8,7 cm a vyrobená z jemné…
199 Kč
Lízátko z bílé čokolády z ekologického zemědělství.
55 Kč
Karamelová čokoláda s medovými křupinkami v podobě lízátka.
55 Kč
Z výběrové jemné mléčné čokolády, zabalené do potištěného obalu s…
Tyčinka z mléčné čokolády s náplní z espressa a kousků sušenek, je…
Dokonalé spojení sametově jemné bílé čokolády v BIO kvalitě se…
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.
Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Sladká či jemně hořká chuť, kousek potěšení pomalu se rozplývající na jazyku. O čem je řeč? O čokoládě. To, že jí podlehnete, však nemusí být hříchem. Bez výčitek si můžete dopřát kvalitní čokoládou s vysokým obsahem kakaa a bez přidaného cukru. U té nevadí, že se vám nepodaří přestat uždibovat.
Čokoláda potěší vaše chuťové pohárky, ale dodává energii a zvyšuje bystrost. To, že má čokoláda léčivé účinky, už věděli staří Aztékové a Mayové, kteří o ní mluvili jako o posilujícím prostředku.
Na trhu je nepřeberné množství čokolád. Hlavní rozdělení čokolád je podle obsahu kakaové sušiny.
U méně kvalitních čokolád je hlavní složkou produktu cukr a kakaové máslo. Chcete-li si vychutnat kvalitní čokoládu, dbejte na podíl kakaové sušiny v čokoládě. Zjednodušeně řečeno: čím větší podíl, tím kvalitnější. Aby měla čokoláda pozitivní vliv na naše zdraví, je třeba konzumovat jen tu nejkvalitnější, tedy s obsahem kakaa minimálně 70 % a výše. A přece jen se držet hesla: všeho s mírou! Ale tak je tomu u všeho... Takže ochutnejte lahodnou čokoládu Balance.
Kategorii Čokolády najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.