Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

CETAPHIL Hydratační krém 50 g

85
25
starstarstarstarstar  85 %
akceCETAPHIL Hydratační krém 50 g
Navraťte suché, citlivé nebo problematické pokožce její pružnost a zdravý vzhled. Vyzkoušejte Cetaphil hydratační krém, který hydratuje chrání. Více informací
Kód výrobku: 75903
Běžná cena: 179 Kč (ušetříte: 50 Kč = 28 %)
Cena s DPH: 129 Kč
Dostupnost: skladem > 5 ks
Odešleme ze skladu: Čtvrtek 8.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku CETAPHIL Hydratační krém 50 g

(85 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
burgetova@gmail.com(18.08.2016)starstarstarstarstar

jasno158(04.05.2015)starstar

Breedik(12.09.2014)starstarstarstarstar

Tento krém jsem koupil na základě recenzí, plet je po něm dobře hydratována,dobře se roztírá, možná by mohl být o něco levnější :)

Jeanpieredejon(14.05.2014)starstarstarstarstar

zahlavova(03.11.2013)starstarstarstarstar

jarmilakobzova(18.08.2013)starstarstarstarstar

elwik(25.06.2013)starstarstarstarstar

Larka(24.06.2013)star

potřebovala jsem hydratační krém na citlivou pleť, krém je neparfemovaný, poměrně hustý, ale roztírá se dobře, možná je víc mastný než jsem očekávala, uvidím po delší době

PRO: neparfémovaný cenově dostupný
PROTI: poměrně hustá konzistence
Ověřený zákazník(23.06.2013)starstar

Skvěle snášeno synem, který má atopický ekzem. Zvláčňuje suchou pokožku bez zbytečného maštění. Doporučuji.

monika789(27.04.2013)starstarstarstarstar

danger(19.04.2013)starstar

RadkaSm(05.03.2013)starstarstarstarstar

pirklova(24.02.2013)starstarstarstarstar

Výborný, nemastný, příjemný. Uvítala bych větší balení.

bubbagump(17.02.2013)starstarstarstarstar

Moc příjemný, nemastný krém, nekomedogenní. Ideální pro všechny, kteří vyhledávají hydrataci, ale nesnášejí mastnotu.

Ověřený zákazník(15.02.2013)starstarstarstar

Doporučuji pro suchou i pleť.

mishka999(13.02.2013)starstarstarstarstar

Velmi dobrý hydratační krém.

Compeador(11.01.2013)starstarstar

kulcova(09.01.2013)starstarstarstar

pernicovao(07.01.2013)starstarstarstar

Ověřený zákazník(06.12.2012)starstarstarstar

Tento produkt používám na doporučení svého kožního lékaře. U tohoto krému je skvělá kvalita za přijatelnou cenu. Stačí jen malé množství a pokožka je příjemně hydratovaná. Tento produkt bych doporučila.

PRO: Hydratovaná pokožka Neucpává póry
PROTI: Krém může někdy zanechávat mastnější pokožku.
pinetka(22.11.2012)starstarstar

Nesedl mi, i levnější jsou lepší.

Phalacocorax(22.11.2012)starstarstarstarstar

snegurka(04.10.2012)starstarstarstar

Byl pro kolegyni

tomas.rusy@centrum.cz(12.09.2012)starstarstarstarstar

měla jsem problém najít krém , který by mi vyhovoval, Cetaphil je super, už nebudu měnit :-)

marko.jana@seznam.cz(03.09.2012)starstarstar

pertuis(30.08.2012)starstar

bebrejda(20.08.2012)starstarstarstar

Ověřený zákazník(15.08.2012)starstarstarstarstar

good

Ověřený zákazník(30.06.2012)starstarstarstarstar

doporučuji

Ověřený zákazník(18.05.2012)starstarstarstarstar

Výborný krém za super cenu

PRO: Příjemná konzistence Lehce se roztírá Nezanechává mastný film
Ověřený zákazník(15.04.2012)starstarstarstar

pleť se po něm docela rychle zamastí, je potřeba požívat jenom slabou vrstvu, ale to připisuji kvalitě své pleti

PRO: výborně hydratuje
PROTI: nic
Ověřený zákazník(11.04.2012)starstarstarstarstar

krásně zvláční pleť

PRO: příjemná textura
Ověřený zákazník(08.03.2012)starstarstarstar

Super poměr cena/výkon.

PRO: Dobře hydratuje i citlivou pleť.
PROTI: Pleť je po něm trochu lesklá.
Ověřený zákazník(27.02.2012)starstarstarstarstar

Používám společně s čistící emulzí cetaphil a nemůžu si jej vynachválit. i když se zdá být trochu mastnější, vyhovuje mi ve všech ohledech. je skvělý dokonce jako podklad pod make-up.

PRO: lehké složení zlepšilo se akné pleť má takovou živější barvu
Ověřený zákazník(22.01.2012)starstarstarstarstar

Přípravek jsem si vybrala, protože jsem náhle během těhotenství začala mít problémy s použitím běžných pleťových přípravků a na tento jsem četla samé dobré recenze. A sám výrobce ho doporučuje i k léčbě dermatitid. Mohu vřele doporučit, poté, co jsem měla takové problémy, že mi dokonce vadila i čistá voda z kohoutku - hned jsem zflekatěla a pleť jsem měla neuvěřitelně vysušenou a hrbolatou, Cetaphil během dvou týdnů vše napravil. Při použití jiných krémů byla pokožka naopak ještě podrážděnější. Doporučuji používat s jemnou čistící emulzí stejné značky. Vzhledem k příznivé ceně si ho budu kupovat i nadále.

PRO: hypoalergenní hydratační vhodný i na velmi citlivou pokožku výrobce doporučuje i na léčbu dermatitid velmí přízenivá cena
PROTI: nic
Ověřený zákazník(22.01.2012)starstarstarstarstar

Velmi příznivá cena. Používám 2 týdny a neobjevila se žádná reakce. Pleť se zklidnila, zatím žádné pnutí a červenání. Mám pocit, že hydratuje dostatečně. Je vhodný i jako podkladový krém, naprostá spokojenost.

PRO: Dobrá konzistence, dobře se vstřebává a nezanechává mastný film. Pleť je krásně vláčná. Mám velmi citlivou pleť a na tento krém žádná negativní reakce. Doporučuji.
Ověřený zákazník(13.01.2012)starstarstarstarstar

Naprostá spokojenost, kvalitní a cenově dostupný. nen to jen předražená bída :)

PRO: jsem moc spokojená
Ověřený zákazník(16.11.2011)starstarstarstarstar

Perfektní

sarah(06.11.2011)starstarstarstarstar

Sháněla jsem neparfemovanou kosmetiku. Krém je tak akorát mastný, je hutnější, než krémy, které jsem používala dřív, dobře se vstřebává. Používám jej týden, více zatím nemohu hodnotit.

Ověřený zákazník(26.08.2011)starstarstarstar

asi není vhodný na suchou pleť, měla jsem pocit,že ačkoli krém hydratuje měla jsem následně vysušenou pokožku

PRO: příjemná konzistence
Ivana Ned.(19.08.2011)starstarstarstarstar

byl mi doporučen vaší lékárnoui přesto,že vyznávám výrobky bez ropných složek, u tohoto jsem udělala vyjímku,velmi mi pomohl při kožních problémech v obličejikrém je velmi příjemný,lehce se roztírá a nelepí na pokožku

PRO: je dořbe snesitelný i na citlivé položcev munilosti mi pomohl při kožním exzemu
hajounek(19.08.2011)starstarstarstarstar

Lehké složení, výborně hydratuje, nemastí pleť.Skvělý na citlivou, nesnášenlivou pleť.

PRO: lehké složenívýborně hydratujenemastí pleťkvělý na citlivou, nesnášenlivou pleť
Petra Klepačová(17.08.2011)starstarstarstarstar

špička v hydratačních krémech, i pro citlivou pokožku, neparfémovaný....ve Francii stojí mnohem více peněz, tady za pár korun a s výsledkem stejným jako předražené krémy

Ověřený zákazník(04.08.2011)starstar

Stále hledám něco,co mi bude vyhovovat,vzhledem k mým celoživotním problémům s pletí

jopka(26.07.2011)starstarstarstarstar

ivananed(14.07.2011)starstarstarstarstar

produkty Cetaphil jsou všechny bez vyjímky to nejlepší co si naše pleť zaslouží,jen škoda,že není větší výběr jako v cizině.

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu