Nové koření se používá především k masu, rybám, zvěřině, do polévek,…
75 Kč
Bobkový list celý se především používá jako koření do omáček.
59 Kč
Hřebíček v biokvalitě se používá se například k dochucení sladkého…
75 Kč
Chilli je vhodné pro všechny milovníky ostrých pokrmů i decentní…
85 Kč
Koření perníkové mleté se používá na perníčky nebo k ochucení…
69 Kč
Jarní bylinka s něžnými bílými kvítky, která chutí připomíná česnek.
72 Kč
Tradiční tmavě červené koření v biokvalitě s výraznou vůni a s tóny…
82 Kč
Česnek je zásadním kořením pro celou řadu jídel, má ostré a…
72 Kč
Kurkuma je koření žluté barvy ze sušeného mletého oddenku…
62 Kč
Kurkuma latte neboli zlaté mléko je jedním z posledních trendů v…
155 Kč
Libeček je klasická polévková nať, která voní po anýzu, citronu a…
56 Kč
Kurkuma latte neboli zlaté mléko je jedním z posledních trendů v…
115 Kč
Koření pro lepší aroma před použitím rozdrobit nebo rozdrtit v…
165 Kč
Kardamom patří spolu s vanilkou a šafránem mezi nejdražší koření na…
142 Kč
Vanilkový cukr se používá převážně na pečení dezertů, čajového pečiva…
145 Kč
Kardamom patří spolu s vanilkou a šafránem mezi nejdražší koření na…
130 Kč
Skořice v biokvalitě, používá se k ochucení, má velmi příjemnou vůni…
72 Kč
Dobromysl neboli oregano je oblíbení hlavně díky italským kulinářským…
65 Kč
Semínka hořčice žluté mohou být označovaná také jako bílá a v našich…
70 Kč
Mletá skořice v biokvalitě, používá se k ochucení, má velmi příjemnou…
59 Kč
Kategorii Bio přísady na vaření a pečení najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Kategorii Bio přísady na vaření a pečení najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.