Široký výběr bezlepkových sušenek pro celiaky - najdete u nás i bezlepkové piškoty, wafle, kokosové sušenky, čokoládové sušenky, oplatky s různými příchutěmi, bezlepkové amarantové kuličky či lupínky nebo bezlepkové pohankové hrudky. Dobrou chuť!
Bezlepkové věnečky v kakaové variantě.
44 Kč
Kakaové sušenky s mléčnou náplní, bez lepku.
89 Kč 82 Kč -8 %
Klasické žloutkové věnečky jsou nejen bezlepkové, ale i bez palmového…
40 Kč
Maria - bezlepkové sušenky.
55 Kč
Rýžové chlebíčky s bílou polevou s jogurtovou chutí bez lepku.
13 Kč
◉
20 ks = SLEVA 20 Kč
Lahodné kukuřičné trubičky plněné mléčným krémem, neobsahují lepek a…
7 Kč
Chlebíčky rýžové s bílou polevou s jogurtovou chutí bez lepku.
18 Kč
Spojení low carb bílé čokolády a celých mandlí v kombinaci s kokosem…
89 Kč
Bezlepkové oplatky máčené v hořké čokoládě s kakaovou náplní.
29 Kč
Minichlebíčky rýžové s mléčnokakaovou polevou, pufovaný výrobek.
28 Kč
Rýžové chlebíčky s mléčnou čokoládou bez lepku.
9 Kč
Chlebíčky rýžové s mléčnokakaovou polevou bez lepku.
18 Kč
Spojení low carb mléčné čokolády a celých mandlí vytváří dokonalý…
82 Kč
Extra křupavý sušený sýr ementál s dokonalou chutí.
180 Kč
Extrudovaná srdíčka v mléčné čokoládě bez lepku.
Z uvedených ingrediencí upečete zhruba kolem 120 kusů perníčků.
Mandle si nameleme na jemnou moučku a smícháme je s jáhlovou a rýžovou moukou, perníkovým kořením a špetkou soli. Ve vodní lázni si rozpustíme kokosový cukr s medem, vodou a máslem a na závěr přidáme sodu, poté vlijeme do přichystané směsi. Přidáme vajíčko a najemno nastrouhaný zázvor a pustíme se do zpracování těsta. Těsto necháme odležet v lednici minimálně na 2 hodiny. Po vytažení z lednice ho necháme v pokojové teplotě tak 10 minut "rozkoukat" a můžeme se pustit do vyválení těsta a vykrajování. Před jejich vložením do trouby je ještě nezapomeňte potřít rozšlehaným vajíčkem.
Kategorii Bezlepkové sušenky a pochutiny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Široký výběr bezlepkových sušenek pro celiaky - najdete u nás i bezlepkové piškoty, wafle, kokosové sušenky, čokoládové sušenky, oplatky s různými příchutěmi, bezlepkové amarantové kuličky či lupínky nebo bezlepkové pohankové hrudky. Dobrou chuť!
Z uvedených ingrediencí upečete zhruba kolem 120 kusů perníčků.
Mandle si nameleme na jemnou moučku a smícháme je s jáhlovou a rýžovou moukou, perníkovým kořením a špetkou soli. Ve vodní lázni si rozpustíme kokosový cukr s medem, vodou a máslem a na závěr přidáme sodu, poté vlijeme do přichystané směsi. Přidáme vajíčko a najemno nastrouhaný zázvor a pustíme se do zpracování těsta. Těsto necháme odležet v lednici minimálně na 2 hodiny. Po vytažení z lednice ho necháme v pokojové teplotě tak 10 minut "rozkoukat" a můžeme se pustit do vyválení těsta a vykrajování. Před jejich vložením do trouby je ještě nezapomeňte potřít rozšlehaným vajíčkem.
Kategorii Bezlepkové sušenky a pochutiny najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.