Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

Balzám na rty vitamínový Cherry 4.5g

91
13
starstarstarstarstar  91 %
akceBalzám na rty vitamínový Cherry 4.5g
Balzám na rty. Lehce roztíratelný balzám na rty s příchutí cherry. Více informací
Kód výrobku: 6986
Běžná cena: 42 Kč (ušetříte: 6 Kč = 14 %)
Cena s DPH: 36 Kč
Dostupnost: skladem
Odešleme ze skladu: Pondělí 12.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma od 1500 Kč

Recenze výrobku Balzám na rty vitamínový Cherry 4.5g

(91 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
vladkap@email.cz(12.11.2016)starstarstarstarstar

PRO: Skvělý balzám. Vydrží dlouho, krásně voní i chutná a i dcera si ho oblíbila. Jiný už nekupujeme
bertasem(12.02.2016)starstarstarstarstar

zoubkova.k@seznam.cz(16.01.2016)starstarstar

elibaba(19.10.2015)starstarstarstarstar

Oblíbený balzám. Dobře se roztírá a promašťuje.

ilonakotikova@seznam.cz(08.03.2015)starstarstarstarstar

weronikad(15.07.2014)starstarstar

Bohužel mi nevyhovuje, protože z něj mám pocit vysušených rtů. Také mi přijde nepraktický obal, není na první pohled jasné, z jaké strany se otevírá. Hezky voní

danger(19.04.2013)starstarstarstarstar

lucie.sponarova(21.03.2013)starstarstarstarstar

Šugryna(09.01.2013)starstarstarstar

Luxusní

Anonym(29.11.2012)starstarstarstarstar

Používám pravidelně.

PRO: Velmi příjemný a účinný balzám na rty. Dobře se roztírí. Nezanechává nevzhledné nánosy.
monellaka(14.09.2012)starstarstarstarstar

Velmi dobře se roztírá a skvěle hydratuje.

PRO: Výborný za rozumnou cenu.
PROTI: nic
Lucinek1988(22.05.2012)starstarstarstarstar

Pavlína(05.12.2011)starstarstarstar

znám produkt z dřívějška jen je v drogeriích dražší než na těchto stránkách

PRO: super cena
Ověřený zákazník(11.08.2011)starstarstarstarstar

voňavoučké, nevtíravá vůně, jemná pusinka po nánosu tohoto balzámu

PRO: voňavoučké, nevtíravá vůně, jemná pusinka po nánosu tohoto balzámu
EvulinkaH(16.06.2011)starstarstarstarstar

Vladan(03.06.2011)starstarstarstar

Dresseslover(21.04.2010)starstarstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu