Tato stránka využívá cookies pro vaše lepší procházení webové stránky. Tím, že na stránkách setrváte, souhlasíte s jejich používáním. Více zjistíte zde.

Kapr 2016 - plovák

WOBENZYM 800 dražé + Poukaz na dárek v hodnotě cca 500 Kč ZDARMA

89
57
starstarstarstarstar  89 %
DÁREK - Poukaz na dárek v hodnotě cca 500 Kč
Dárek

 

WOBENZYM 800 dražé + Poukaz na dárek v hodnotě cca 500 Kč ZDARMA
Poukaz na 2 ks unikátní zubní pasty Enzymel Parodont v hodnotě cca 500 Kč zdarma!! Poukaz je možno zaslat bezplatně, nejpozději však do 17. 1. 2017 Lék Wobenzym - proti zánětům, otokům a poruchám imunity. Více informací
Kód výrobku: 11733
Běžná cena: 3.150 Kč (ušetříte: 561 Kč = 18 %)
Cena s DPH: 2 589 Kč
Dostupnost: Skladem do 24 hodin
Odešleme ze skladu: Pondělí 5.12.2016
Přidat do oblíbených
ks
29 Kč za všechny druhy dopravy!
Doprava zdarma

Recenze výrobku WOBENZYM 800 dražé + Poukaz na dárek v hodnotě cca 500 Kč ZDARMA

(89 %)
starstarstarstarstar

Recenze můžete přidat k produktům, které jste si u nás již zakoupili. Vaši recenzi uvidí v detailu produktu všichni naši zákazníci. Díky této recenzi máte možnost zjistit, jak je produkt oblíbený u ostatních zákazníků.

Jak jste spokojení s tímto produktem?
1 - velká nespokojenost2 - nespokojenost3 - průměr4 - spokojenost5 - velká spokojenost
Vysvětlete důvody, proč jste si vybrali tento produkt.
Popište vlastní zkušenosti s produktem.
Napište, jak se vám produkt používá.
Doporučili byste tento produkt ostatním?
Proč ano, proč ne?
Na co si budete dávat pozor při příštím nákupu?
Slovní komentář
Napište nejdůležitější přednosti a výhody.
Proč jste se rozhodli pro tento produkt v bodech.
PRO
Napište zápory a nevýhody.
Proč byste nedoporučili tento produkt v bodech.
Pokud myslíte, že nic - Nechte prázdné.
PROTI
Vkládat recenzi mohou pouze přihlášení zákazníci, kteří již tento produkt zakoupili. Jste-li registrováni, přihlaste se. Zaregistovat se můžete zde.
ruzau@seznam.cz(14.11.2016)starstarstarstarstar

lahy(13.09.2016)starstarstarstar

k.rybarova@gmail.com(31.08.2016)star

Hmm... koupila jsem si 2 multipaky za strasne penize a ucinek... zadny... vyhozene penize.. hodne vyhozenych penez. Je to bohuzel jen placebo a aj to nufunkcni.

zarskamonika@seznam.cz(15.08.2016)starstarstarstarstar

osvědčený prostředek

svoma2(22.07.2016)starstarstarstarstar

evika1(06.06.2016)starstarstarstarstar

Jaroslav Černošek(31.03.2016)star

po úrazu prstů na ruce(klouby) využíváno 800dražé - žádný pozitivní výsledek - nedoporučuji

Ludmila Žídková(30.12.2015)starstarstarstarstar

terina(12.12.2015)starstarstarstarstar

svecovap(08.09.2015)starstar

na opakované gynekologické záněty jsem užívala jedno velké balení ale vůbec nezabralo. Zklamalo me. A cena je vysoká

Evicule(15.04.2015)starstarstarstarstar

PTrajer@seznam.cz(20.02.2015)starstarstarstarstar

Výborná cena,korektní jednání,rychlost

renata.rozkovcova@gmail.com(22.10.2014)starstarstarstarstar

Skvělý při rekonvalescenci po gynekologické operaci, jako přídatné plus zlepšení pokožky, vlasů, nehtů, zmírnění alergických projevů. Doporučuji!

adrastea@email.cz(31.08.2014)starstarstarstarstar

ulenka(10.08.2014)starstarstarstarstar

Začala jsem užívat po úrazu kolene. Jsem velmi spokojená. zlepšilo se mi zažívání i pleť a vlasy. Koleno se také pomalu zlepšuje.

Hopery(11.07.2014)starstarstarstarstar

stesti(02.06.2014)star

Gynekologický výtok - vybráno 800ks balení - výsledek žádný, spíše bych řekla, že je výtok ještě silnější. Nemohu doporučit - lituji !!!!

ladka(14.05.2014)starstarstarstarstar

Novacek(31.03.2014)starstarstar

kavka2(26.03.2014)starstarstarstarstar

zjanku(03.03.2014)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(14.12.2013)starstarstarstarstar

Martina Picková(03.12.2013)starstarstarstarstar

kervi(02.09.2013)starstarstarstar

Andrea(09.07.2013)starstarstarstar

jurankova(06.06.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(06.06.2013)starstar

rychlejší uzdravení i o pár týdnů nepociťuji žádné vedlejší účinky doporučuji

PRO: pooperační stavy rychlejší uzdravení
PROTI: nic
Lenka(03.06.2013)starstar

Mám ho poprvé,uvidíme jak se osvědčí.

Ověřený zákazník(21.05.2013)starstarstarstarstar

-

PRO: -
PROTI: -
Ověřený zákazník(11.05.2013)starstarstarstarstar

prozatím dobrý-nemám dobranou dávku

Ověřený zákazník(09.05.2013)starstarstarstarstar

dobrá nabídka, rychlost dodání zdarma

Ověřený zákazník(07.05.2013)starstarstar

Myslím si, že reagovat bych mohla až po dobrání celého balení. Dříve to, jak asi uznáte nemá cenu.

Daniela(06.05.2013)starstarstarstarstar

Byl mi doporučen a byla jsem překvapena výsledky hojení .

PRO: Urychlení hojení po operačním zákroku.
Ověřený zákazník(04.05.2013)starstarstarstarstar

začala jsem Wobenzym užívat kvůli operaci zlomené nohy.. Doporučuji před plánovanými operacemi preventivně začít užívat již měsíc předem.. po operaci dávky zvýšit dle příbalového letáku. Vážně urychluje hojení, určitě pomáhá zlepšit imunitu, působí kladně i na další zdravotní problémy. Vzhledem k ceně mě tento produkt nikdy neoslovil, nyní, když jsem vlastně byla nucena ho vyzkoušet, nelituji ani jediné koruny, kterou jsem do tohoto produktu investovala. Doporučuji i starším lidem, třeba jako dárek k vánocům, narozeninám... lepší než bačkory nebo šátek...

PRO: neuvěřitelný účinek, žádná laciná raklama za hodně peněz
PROTI: určitě cena
Bojimsecerta(04.05.2013)starstarstarstarstar

Já nemám nic proti. Někomu prý způsobuje střevní potíže, ale to je asi případ od případu.

Jelínková(28.04.2013)starstarstarstarstar

pomáhá mi

PRO: dobrá cena pomáhá mi
Ivana(25.04.2013)starstarstarstarstar

Doporučuji při vleklých gynekologických zánětech

PRO: Pomohl mi výrazně při mých obtížích
PROTI: Nemám nic proti tomuto výrobku
Alena Pospíšilová(24.04.2013)starstarstarstar

Doporučuji, je vynikající

PRO: rekonvalescence po operaci a rychlejší hojení
barboraK(24.04.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(18.04.2013)starstarstarstarstar

byl to dárek, dědovi velmi pomohl v rekonvalescenci po mozkové mrtvici

PRO: účinný
sofiarigolade(17.04.2013)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(17.04.2013)starstarstarstar

velká spokojenost

Ověřený zákazník(15.04.2013)starstarstarstar

mám už s ním dlouhodobější zkušenosti

veruna77(24.03.2013)starstarstarstarstar

JitkaK.(25.02.2013)starstarstarstarstar

daniela(19.01.2013)starstarstarstarstar

doporucuji

PRO: opravdu pusobi
PROTI: cena
daisy_1030(10.01.2013)star

Koupila jsem na vag. mykózu. Pro mě jen vyhozené peníze.

kulcova(09.01.2013)starstarstar

Marta Hošková(28.12.2012)starstarstarstarstar

Jsem velmi spokojena!!!

PRO: Pro mě je nedůležitější cena. Za druhé, že je poštovné zdarma. Za třetí nemusím se nikam trmácet. Zboží je dodáno až do domu.
daniela77(25.12.2012)starstarstarstarstar

Drahoš Dušek(18.12.2012)starstarstarstarstar

doporučuji pro další aplikae

PRO: zmírnění pooperační bolesti
masaa(12.12.2012)starstarstarstarstar

lidra(09.12.2012)starstarstarstarstar

susu178(08.12.2012)starstarstarstarstar

Věra Lesáková(29.11.2012)starstarstarstar

Petra(25.11.2012)starstarstarstarstar

doporučila bych ho ostatnim ikdyž je dražši ale je nejlepši

PRO: už jednou jsem ho uživala po operaci tak ted mam opět problemy s křižem tak mi snad pomuže
PROTI: žadne
Abul(13.11.2012)starstarstarstarstar

Je na něj spolehnutí.

PRO: Mám jej pro babičku a ta jej jenom chválí.
formankova.jolana@seznam.cz(01.11.2012)starstarstarstarstar

alena539(23.09.2012)starstarstarstarstar

Kateřina Hubená(18.09.2012)starstarstarstarstar

Anina(29.08.2012)starstarstarstarstar

OK

PRO: dobrý na vše
martina(23.08.2012)starstarstarstarstar

ausobska(23.08.2012)starstarstarstarstar

výborný produkt, již mám dřívější dobré zkušenosti s užíváním, užívání jednoduché, doporučuji ostatním

PRO: aby mi pomohl v léčbě
msikora(22.08.2012)starstarstarstarstar

rhlouchova@seznam.cz(02.08.2012)starstarstar

kalimero(01.08.2012)starstarstarstar

m.kvasnickova@seznam.cz(11.07.2012)starstarstarstarstar

Ověřený zákazník(02.07.2012)starstarstarstar

doporučuji

PRO: výborný přípravek, pomohl zlepšit imunitu a dostat se do kondice
PROTI: vysoká obr cena
Ověřený zákazník(18.06.2012)starstarstarstarstar

zkušenost s výrobkem

PRO: dobrá cena
Ověřený zákazník(15.05.2012)starstarstarstar

Mírné zlepšení zdr. problémů

PRO: Zakoupeny 3 balení, mírné zlepšení zdr. problémů
Jan Beránek(29.04.2012)starstarstarstar

Užívám podle potřeby nárazově v kombinaci s Wobenzymem a v poslední době v kombinaci s Clexanem pro potlačení zánětů a pro alespoň částečnou trombolýzu v souvislosti s tromboembolickou nemocí. Věřím že tato kombinace mi pomohla snížit původně těžkou plicní hypertenzi závěrem r. 2006 na dnešní okrajové hodnoty.

letovanec(06.04.2012)starstarstarstarstar

Velmi známé, 100 % funkční

Poomelo(02.04.2012)starstarstarstar

tento produkt osobně užívám na recidivující záněty nosohltanu. Jsem alergik a tak řasto mívám takový ten knedlík v krku. Na to je opravduz výborný. Dál mi jako alergikovi udržuje vyčištěné dutiny, které se mi dřív také často zanášely rýmou.

PRO: souhlasí veškeré informace uvedené o danněm produktu na webu
PROTI: vysoká cena, ale i za kterou se vyplatí
Jindra(30.03.2012)starstarstarstarstar

Tento produkt nemá chybu, já se zajímám o různé způsoby léčení těla a jsem s ním velmi spokojena. Jsem již starší, ale nemám zatím žádné zdravotní problémy. Jen mě udivuje, že lékaři neradi tenti produkt doporučují. Nevím zda je to jenom cenou, když sportovci berou tento produkt vždy.

Kodi(05.03.2012)starstarstarstarstar

Účinnost pouze po dobu užívání a krátce po. Asi je třeba delší dávkování, ale proti je skutečně vysoká cena.

PRO: Je fakt dobrej a recence nekecaly
PROTI: Cena
Jitka(01.03.2012)starstarstarstarstar

marie(24.01.2012)starstarstarstarstar

Doporučuji na posílení imunity, zmírnění lymfarického otoku, rychlé hojení po operaci

PRO: posílení imunity pomoc při lymfarickém otoku rychlé hojení po operaci
PROTI: vyšší cena
Ověřený zákazník(09.01.2012)starstarstarstarstar

produkt má osvědčěné výsledky

Bacardi(02.01.2012)starstarstar

Ověřený zákazník(30.12.2011)starstarstarstarstar

Jistota že pomůže na dané problémy

PRO: Pomáhá při mnoha potížích
PROTI: Jeho cena
Nanami(29.12.2011)starstarstarstarstar

Wobenzym byl výborný dárek pro moji nemocnou mamku. Trochu mě zarazilo, že si musím poslat '"žádanku", že dárek prevenzym opravdu chci zaslat zdarma. I přes to, mě velice potěšily dárečky v podobě zmiňovaného prevenzymu a CD s vánočními písněmi. Taky jsem velice ráda, že poštovné bylo zcela zdarma. Doufám, že tento lék bude opravdu zabírat, protože už jsme toho vyzkoušeli mraky a žádný větší účinek se nedostavil. Tento produkt bych jistě doporučila dál.

novotná(25.12.2011)starstarstarstar

Bylo mi doporučeno po operaci, v minulosti jsem měla pozitivní účinky.

PRO: Zzatím jsem nedobrala dávku, nemohu hodnotit celkové účinky
PROTI: Nemohu ještě zhodnotit.
Andrej Novák(22.12.2011)starstarstarstarstar

Skvělý obchod.

PRO: Skoro na všechno
Ověřený zákazník(19.12.2011)starstarstarstar

doporucuji

PRO: vynikajici vysledky
PROTI: vyšři cena
A.Kramplová(18.12.2011)starstarstarstarstar

Přečetla jsem knihu o Dr. Wolfovi a jeho zdravotní sestře, kde podrobně popisuje výhody tohoto prostředku, proto vzhledem k našemu věku jej s manželem bereme 2x ročně.

PRO: urychluje hojení po operaci, pomáhá při zánětech v ústní dutinězmírňuje únavuurychluje obnovu buněk
PROTI: ??? dodržení aplikace na lačno!!!!
Ověřený zákazník(15.12.2011)starstarstarstarstar

Tento produkt jsem si vybrala z důvodů opakujících se kvasinových zánětů, se kterými bojuji skoro 2 roky. Při užívání Wobenzymu v dávce 16 tablet po dobu 10 týdnů, se mi záněty zlepšily, neodezněly úplně, ale alespoň se mi snížila opakovanost. Tento produkt bych doporučila opravdu každému, kdo má zájem si zlepšit imunitní systém.

PRO: zlepšení imunitypomáhá zmírnit chronické záněty
Ověřený zákazník(15.12.2011)starstarstarstarstar

super přípravek rodiče si jej nemohou vynachválit a tak jej dostanou k Vánocům

PRO: cena, kvalita
PROTI: nic
Hedvika Havrlantová(14.12.2011)starstar

Wobenzym DRG 800 jsem zakoupila vzhledem ke snížené průchodnosti cév pd končetiny, ale vzhledem k pooperačnímu stavu jej nemohu nyní užívat. Ale počítám v budoucnu s Wob. jako prevencí.

PRO: Nemohu zatím hodnotit pro krátkost doby užívání.
PROTI: Nelze kombinovat s některými léky na "ředění krve", jak uvedeno v příbalovém letáku.
tonka-62(12.12.2011)starstarstarstarstar

všem doporučuji,velmi účinný lék po operaci a v rekonvalescenci

Jana Palková(04.12.2011)starstarstarstarstar

Již před třemi lety jsem ho užívala před operací.Nyní ho zkouším na záněty.Doporučila už jsem ho třem známým, kteří ho skutečně použili a chválili si.

Petr Klepiš(26.11.2011)starstarstarstar

Doporučeno ošetřujícím lékařem.Jsem přesvědčen o jeho kladném působení na moje problémy.S užíváním nemám problém.Doporučil jsem.

PRO: Dobře se užívá a nemá vedlejší účinky.Jsem po operaci páteře. Bylo mi doporučeno ošetřujícím lékařem.
BLANKA30(13.11.2011)starstarstarstarstar

JSEM PO OPERACI OBOU OČÍ A TRPĚLA JSEM OTOKY, KTERÉ NECHTĚLY ZMIZET ANI PO 14 DNECH. TÝDEN PO NASAZENÍ 3x10 DRAŽÉ KONEČNĚ ZAČALY USTUPOVAT.

PRO: PO OPERACÍCH JEDINEČNÝ
zuzkaIveta(21.10.2011)starstarstarstarstar

výborné zkušenosti!!!doporučuji

Ověřený zákazník(20.10.2011)starstarstar

Posileni imunity, podpurna lecba problemu pohyboveho ustroji, po-operacni lecba

Petr Smazak(28.09.2011)starstarstarstarstar

lecjaks(26.09.2011)starstarstarstarstar

I přes vysokou cenu se vyplatí.

PRO: Supr preparát po onkologických zákrocích. Výrazně redukuje komplikace a čas léčby. Vhodný i následně pro dlouhodobé užívání.
PROTI: Cena
Aleš Sýkora(09.09.2011)starstarstarstarstar

Doporučení od lékaře.

PRO: výborný doplněk
PROTI: nemám nic
Betty(31.08.2011)starstarstarstarstar

Ozdravění

PRO: Ozdravění.
Marie M.(26.08.2011)starstarstarstarstar

posílení imunityzlepšení lymfatického otokucelkové zlepšení zdravotního stavuzmírnění bolesti kloubů, zadrychlé pooperační hojenímožnost rozdělení množství do 2-3 dávek denněurčitě doporučuji

PRO: posílení imunityzlepšení lymfatického otokucelkové zlepšení zdravotního stavuzmírnění bolesti kloubů, zadrychlé pooperační hojenímožnost rozdělení množství do 2-3 dávek denně
PROTI: vysoká cenazpočátku nadýmání
Daša V.(23.08.2011)starstarstarstarstar

Prozatím spokojenost, je vidět výrazné zlepšení.

PRO: Chlamydie pneumonia
Ověřený zákazník(09.08.2011)starstarstarstarstar

nemá chybu

ivabel(20.04.2011)star

Na gynekologické záněty a vyléčení jejich recidivy úplné vyhození peněz :-(

cacovka(04.01.2011)starstarstarstarstar

mě pomohl na zubní (skrytý, chronický zánět)...už jsem měla jít na resekci a....už mám více jak rok pokoj :O)))

dalmatini3(03.06.2010)starstarstarstarstar

boopsy(05.05.2010)starstarstarstarstar

Na imunitu bezkonkurenční jednička!

Narnijka(11.04.2010)starstarstarstar

Vánoce 2016

Potřebujete odbornou radu?
Zeptejte se lékárníka

PharmDr. Pavel Škvor, MBA
466 444 233

Po - Pá 8 - 17 h
lekarnik@lekarna.cz

Potřebujete poradit
s objednávkou?

infolinka
466 444 233
Po - Pá 7 - 17 h
obchod@lekarna.cz

Asociace pro elektronickou komerci
Česká kvalita
Heureka.cz - ověřené hodnocení obchodu Lékárna.cz
Ověření legálního provozu E-shopu