Špaldová mouka je známá svými vynikajícími nutričními vlastnostmi a bohatým obsahem vlákniny, minerálů a vitamínů. Její chuť je jemná a oříšková, a díky své hustší konzistenci je výbornou volbou pro pečení chleba, koláčů a dalších pečiv. Při použití celozrnné mouky je také možné snížit příjem lepku, což ocení lidé s citlivostí na tuto látku.
Špaldová celozrnná mouka je plnohodnotnou moukou z celých zrn a…
49 Kč 40 Kč -18 %
Mouka špaldová celozrnná jemně mletá je vhodná k přípravě koláčů,…
58 Kč
Tato špaldová mouka je tmavší, má výraznější aroma, vyšší obsah…
65 Kč
Špaldová mouka vhodná na pečení, smažení i třeba na přípravu vařených…
65 Kč
Hladká špaldová vhodná na pečení, smažení i třeba na přípravu…
65 Kč
Celozrnná mouka špaldová má oříškovou vůni a je mletá z celého zrna,…
69 Kč
Pšeničná mouka hladká je vhodná k přípravě koláčů, vánoček, mazanců,…
74 Kč
Špaldová hladká mouka pokrmům dodává jemnou oříškovou chuť.
79 Kč
Špaldová celozrnná mouka se vyznačuje nezaměnitelnou oříškovou chutí,…
92 Kč
Co však špaldovou mouku opravdu vymyká z řady je její pěstování. Špaldová pšenice se obvykle pěstuje bez použití pesticidů a chemických hnojiv, což z ní činí skvělou volbu pro ekologicky zaměřené spotřebitele. Navíc se jedná o plodinu odolnou vůči škůdcům a nepotřebuje tak intenzivní péči jako moderní hybridní odrůdy.
Při výběru špaldové mouky se vyplatí sáhnout po biologicky certifikovaných produktech, které garantují její kvalitu a původ. Díky tomu můžete mít jistotu, že podpoříte udržitelné zemědělství a ochranu přírody.
Špaldová mouka je skvělým spojením tradice, zdraví a výborné chuti. Ať už jste vášnivý kuchař nebo jenom hledáte nové zdravé možnosti ve vaší kuchyni, špaldová mouka je bezpochyby skvělou volbou.
Kategorii Špaldové mouky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Špaldová mouka je známá svými vynikajícími nutričními vlastnostmi a bohatým obsahem vlákniny, minerálů a vitamínů. Její chuť je jemná a oříšková, a díky své hustší konzistenci je výbornou volbou pro pečení chleba, koláčů a dalších pečiv. Při použití celozrnné mouky je také možné snížit příjem lepku, což ocení lidé s citlivostí na tuto látku.
Co však špaldovou mouku opravdu vymyká z řady je její pěstování. Špaldová pšenice se obvykle pěstuje bez použití pesticidů a chemických hnojiv, což z ní činí skvělou volbu pro ekologicky zaměřené spotřebitele. Navíc se jedná o plodinu odolnou vůči škůdcům a nepotřebuje tak intenzivní péči jako moderní hybridní odrůdy.
Při výběru špaldové mouky se vyplatí sáhnout po biologicky certifikovaných produktech, které garantují její kvalitu a původ. Díky tomu můžete mít jistotu, že podpoříte udržitelné zemědělství a ochranu přírody.
Špaldová mouka je skvělým spojením tradice, zdraví a výborné chuti. Ať už jste vášnivý kuchař nebo jenom hledáte nové zdravé možnosti ve vaší kuchyni, špaldová mouka je bezpochyby skvělou volbou.
Kategorii Špaldové mouky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.