
Řasa arame se sbírá ručně od května do srpna.
167 Kč

Lahodná pasta k dochucování pokrmů vyrobena přírodní fermentací.
169 Kč

Sladká miso pasta vyrábí se tradičním způsobem fermentace, bez…
185 Kč 172 Kč -7 %

Mořská řasa vysoké kvality, jsou to tenké mírně restované plátky…
173 Kč

Slano-kyselá šťáva vyrobené přírodní fermentací, používá se jako…
185 Kč

Novinka
Tradiční japonské rýžové víno používané jako ochucovadlo v kuchyni…
194 Kč 192 Kč -1 %

Oblíbené nepasterizované ječmenné miso vyrobené z bio sójových bobů a…
196 Kč

Sladěnka je přírodní sladidlo neobsahující bílý cukr ani umělá…
199 Kč

Sojová omáčka vyrobená tradičním japonským způsobem, fermentací bez…
209 Kč 205 Kč -2 %

Sojová omáčka vyrobená tradičním japonským způsobem k ochucení…
209 Kč

Sušené mořské řasy, neboli také mořská zelenina, která se používá…
225 Kč

Novinka
Sójová omáčka vyrobená tradičním způsobem fermentací neobsahuje…
225 Kč

Sojová omáčka je vyrobená přírodní fermentací a používá se k…
229 Kč

Sojová omáčka je vyrobená přírodní fermentací a používá se k…
359 Kč

Javorový sirup je přírodní sladidlo získávané z koncentrované…
619 Kč

Oblíbená miso pasta, kde jsou sójové boby nahrazeny cizrnou, a tedy…

Oblíbené nepasterizované rýžové miso vyrobené z bio sójových bobů a…
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.