Ořechová másla vznikají mletím ořechů na pastu a s normálním máslem nemají nic společného. Jsou velmi tučná, rychle zasytí a používat je můžete na palačinky či lívance, do smoothie nebo jogurtu.

Lískooříšková pasta se vyrábí z oříšků, která jsou šetrně upraženy…
199 Kč 184 Kč -8 %

Jedinečná plná chuť je daná hlavně velmi vysokým obsahem lískových…
136 Kč

Kešu pasta se vyrábí z kešu ořechů, které jsou šetrně upraženy…
185 Kč

Velmi jemná pomazánka s 33 % lískových oříšků, voňavým kakaem a…
136 Kč

Tento jemný krém, kterému se také někdy říká burákové máslo, vzniká…
85 Kč

Dokonalá verze arašídové pomazánky podle původního amerického receptu.
Ořechy obsahují tuky, bílkoviny a minerály, vitaminy skupiny B, vitamín E, bílkoviny a zdraví prospěšné tuky.
Pokud ořechy špatně usušíte a skladujete, bývají náchylné k plísním a žluknutí. Vždy si tedy kupujte ořechy kvalitní, čerstvé a dobře je skladujte - ideálně na suchém místě bez přístupu světla a vlhkosti.
Kategorii Ořechové krémy najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk
Nejdříve se musíte přihlásit.
Pro zaslání nového hesla je nutné zadat e-mailovou adresu, kterou jste zadali při své registraci. Na tento e-mail vám pošleme odkaz, pomocí kterého si budete moci zadat nové heslo.