Lékárna.cz

HRAŠKA Vanilka 250 g

HRAŠKA Vanilka 250 g HRAŠKA Vanilka 250 g

Hraška vanilka je hrachová směs ochucená přírodní vanilkou.…

Skladem už jen 3 - 5 kusů

62 Kč

PROBIO Směs bezlepková na pečení BIO 500 g

PROBIO Směs bezlepková na pečení BIO 500 g

Bezlepková směs pro přípravu cukroví, chleba, perníčků, palačinek v…

Skladem více než 5 kusů

73 Kč

COUNTRY LIFE Krupice kukuřičná hrubá BIO 400 g

COUNTRY LIFE Krupice kukuřičná hrubá BIO 400 g

Krupice, která je vhodná na výrobu tortil, kaší nebo knedlíků.

Skladem více než 5 kusů

31 Kč

BIO NEBIO Kukuřičná strouhanka BIO 200 g

BIO NEBIO Kukuřičná strouhanka BIO 200 g BIO NEBIO Kukuřičná strouhanka BIO 200 g

Novinka

Kukuřičná strouhanka je přirozeně bezlepková a lehce stravitelná.

Skladem více než 5 kusů

34 Kč

CERIA Hraška na obalování pikantní 1 kg

CERIA Hraška na obalování pikantní 1 kg

Obalovací směs lehce pikantní na přípravu těstíčka, ve kterém obalíte…

Skladem více než 5 kusů

176 Kč

PROBIO Lívance ječné s ovesnými vločkami BIO 250 g

PROBIO Lívance ječné s ovesnými vločkami BIO 250 g

Jemná a vláčná směs na přípravu lívanců, stačí přidat pouze vodu a…

Skladem více než 5 kusů

57 Kč

COUNTRY LIFE Mouka kukuřičná polohrubá BIO 400 g

COUNTRY LIFE Mouka kukuřičná polohrubá BIO 400 g COUNTRY LIFE Mouka kukuřičná polohrubá BIO 400 g

Kukuřičná mouka polohrubá BIO. Základ pro kaše, noky a zlatavé…

Skladem více než 5 kusů

32 Kč

Mouka s kukuřicí

Mezi nejznámější mouky patří pšeničná mouka, která je využívána při pečení chleba, přípravě těst a jako základ pro mnoho pokrmů. Mimo ni můžete ale využít i další druhy mouk, jako např. špaldovou mouku, mandlovou mouku, kokosovou mouku, rýžovou mouku, celozrnnou mouku a další. 

Špaldová mouka, získávaná ze starověkého obilí, nabízí výraznější chuť a vyšší obsah vlákniny. Kukuřičná mouka je zase oblíbená v mexické kuchyni a používá se například při přípravě tacos nebo tortillas.

Mandlová mouka, vyrobená ze mletých mandlí, je bezlepkovou alternativou a přidává jemnou oříškovou chuť do sladkých pečiv a dezertů.

Co se týče strouhanek, klasickou variantou je strouhanka z bílého chleba, která se používá jako vrstva na pečená jídla nebo jako součást smažených pokrmů.

Panko strouhanka, japonský druh strouhanky, je křupavá a lehká a často se používá pro obalování ryb, kuřecího masa nebo zeleniny.

Bezlepková strouhanka, vyrobená z alternativních zrn, jako je quinoa nebo rýže, je ideální volbou pro ty, kteří mají intoleranci na lepek.

Každý druh mouky a strouhanky má své specifické vlastnosti a chuťové charakteristiky, a proto je jejich správný výběr důležitý pro dosažení požadovaného výsledku při vaření a pečení.

Kategorii Mouky a strouhanky najdete i na našem slovenském e-shopu MojaLekáreň.sk

DOPRAVA ZDARMA

k nákupu nad 599 Kč

Přihlaste se k odběru novinek
a slevový kód vám pošleme e-mailem.